Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció és pokoli hányinge...

Menstruáció és pokoli hányinger mitől lehet?

Figyelt kérdés
egy hete állandó hányingerem van, kb. azóta, hogy meg kellett volna jönnie. ma éjszaka viszont megjött, de továbbra is hányingerem van. nekem ilyen még nem volt...
2010. okt. 2. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom, de nekem is hányingerem volt most amikor megvolt a mensim. Ha rendesen megvolt a mensid és a hőd is láthatóan leesett, akkor nem hiszem hogy terhes lennél. Úgyhogy igazából nem tudom miért lehet hányingered, de nekem is az volt most.
2010. okt. 2. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet valami virus van a szervezetedben.
2010. okt. 2. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok, hogy nagyon hányingerem van, szédülök, tipikus terhességi tüneteim vannak, ma meg jött nem annyira mint szokott, és a hőm sem látványosan esett vissza. Neked van hőgörbéd? De én gyanús vagyok saját magamnak. Lehet hogy mégis babás vagyok mert megjött.....lehet nálad is baba van?
2010. okt. 2. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, hánytam, megjött, + teszt, korai vetélés.
2010. okt. 2. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem nem volt + tesztem, de endometriózisom van (ezt azóta tudtam meg). valószínűleg az kavar be...
2010. okt. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!