Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Abortusz után lassan négy...

Abortusz után lassan négy héttel miért mutat pozitívat a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Három hete volt abortuszom . Pontosabban már négy hete lesz. Olvastam hogy akár abortusz után négy héttel is pozitívat mutathat a teszt mert még vannak hormonok a szervezetben talán ez lehet az oka? Én máshol lakom és itt három hét a szex tilalom abortusz után. Azóta egyszer voltunk együtt a párommal és védekeztünk óvszerrel. Vettem egy terhességi tesztet mert szeretem tesztelni magam. De csak a legolcsóbbat vettem. Megcsináltam reggel és a negatív csíkja erősebb lett a pozitív csak halványan jelent meg. Most mi lehet? Segítsetek válaszoljatok . Köszi .
2014. febr. 4. 12:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mennyi az átlagos idő hogy abortusz után megjöjjön ? Mert úgy olvastam 4-6 hét hamarabb vagy akár később is megjöhet?
2014. febr. 4. 12:58
 12/13 Lienah ***** válasza:
Ugyan a választ nem tudom, de azt gondolom, hogy ez csak egy általánosított időintervallum, tehát egyénenként azért változhat...
2014. febr. 4. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia,nekem 6 hét múlva jött meg ab. után előtte egy nappal még pozitív volt a teszt,utána már nem ahogy elmúlt a menses.
2014. febr. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!