Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes?

Lehetséges, hogy terhes?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek általában elég összevissza szokott megjönni a havija, most is késett neki, de azért csináltunk egy tesztet 3-4 nappal a várt időpont után, és azon tisztán látszott, hogy nincs semmi. Dokihoz nem ment, gondolta majd úgyis megjön, viszont hetekig semmi, ekkor arra gondolt, hogy csak kimarad neki, vagy hasonló, és kb 3-4 hétre rá, hogy megcsinálta az első tesztet amit fentebb említettem, megcsinálta a következőt ami viszont már eléggé furcsa volt. Megjelent ugyanúgy 1 csík, de a teszt tartományán kívül, amit amúgy nem kellene figyelembe venni, egy enyhe rózsaszínes elszíneződés lett, amit nem tudunk hova tenni. A teszt szerint ha terhes lenne, akkor a második csík az első mellett kellene, hogy legyen.. de ez sokkal távolabb keletkezett, és nem is esik bele a tartományba. Csinálni fog pár nap múlva még egyet, viszont az meg odébb van, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.

[link]

[link]

Az első képen, a felső teszt a mostani, az alsó pedig a legelső, a második pedig a mostaniról egy közelebbi.

2014. febr. 1. 09:42
 1/6 A kérdező kommentje:

a második kép nem túl jó, ezen jobban látszik:

[link]

2014. febr. 1. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezek negatîv tesztek! Ennyi késésnél màr egyforma erős csïk volt nekem. Babàt szeretnétek?
2014. febr. 1. 09:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tervezzük még, viszont nem kizárt az sem, hogy megtartanánk :)
2014. febr. 1. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Csinàlj egy màsik fajta tesztből is. Ha negatîv és nem jön meg akkor nődoki! Kîvànom amit szeretnétek! :)
2014. febr. 1. 10:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Az lesz, jövőhéten vesz másikat, köszi, reméljük még nem lesz semmi, kicsit későbbre terveztük :D
2014. febr. 1. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez negatív, nyugi, nekem is volt egyszer ennél a tesztnél, hogy ott lett valami csík, nem voltam terhes.
2014. febr. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!