Mennyire fáj abortusz előtt a méhszájtágítás? Mihez hasonlít? Fáj annyira mint a szülésnél?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 19:55
11/13 anonim válasza:
Fájdalomcsillapítót adnak kérés esetén?
12/13 anonim válasza:
Ma estem át rajta.
A baba nem fejlődött sajnos.Sosem szültem.Első gyermek lett volna.
Missed ab lett belőle.
9:00 tágìtás felhelyzése.
Mintha kést szùrtak volna a méhembe hülyen keresztül és tekertek is volna rajta egyet.
Ezt éreztem. Lefogtak.könnyek.rosszul lét.ájulás szélén álltam.Ketten kìsértek a szobámba.13:00 ig bennem volt. Ez idő alatt 2szer hánytam el magam az erős görcstől.Nehezen telt el.A nyugtatòt is kihánytam.Éberen vittek műtétre.
13:30 ébredeztem a szobámba.
16:00 ig vértòcsámba feküdtem,aztán zuhany,ùj ágynemű,pici hasfájás.Teljesen jòl vagyok.Reggel mehetek haza.
13/13 anonim válasza:
Nincs fájdalomcsillapìtás sem felhelyezés előtt,sem utána. Műtét után van x idő elteltével vénásan v tabl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!