Missed ab után ha nem volt rendszeres menzeszem, beáll abortusz után?
Figyelt kérdés
Sajnos 7. héten elhalt a magzatom és missed ab-ra kellett menjek, viszont nekem előtte sem jött meg magától a havim fél évig, csak gyógyszerrel jött meg, ami mellett csoda hogy terhes lettem. Szerintetek abortusz után beáll a havim vagy utána is ugyan az lesz a szitu??? Műtét után egyből véreztetek?? az a havinak felel meg?? utána egy hónapra kell számolni a következőt???2013. nov. 2. 18:58
1/3 anonim válasza:
Műtét után sem lesz rendszeresen a mensid, utána kell járni mi okozza a rendszertelen mensidet, a műtét ezen nem fog segíteni. A műtét utáni vérzés elvileg mensinek számít, de igazából változó, hogy műtét után kinek, hogyan áll helyre a ciklusa, mennyi idő után. Nekem szerencsém volt szinte első hónapban helyre jött. 25 napra jött meg, de utána 27-28 napokra. De előtte is így volt nekem. Van akinek késik, van akinek előbb jön meg, 3 mensi az ami alatt vissza kell állnia a régi kerékvágásba. Missed ab után változó, de 3-6 mensit szoktak javasolni, hogy annyit várjanak a párok. Nézesd meg mi okozza a rendszertelen mensidet, mert így nehezen fog jönni a második babóca, és ha olyan hormon probléma akkor a másodikat is elveszítheted.
2/3 anonim válasza:
Nekem missed ab előtt pontos volt, azóta mintha vmi elromlott volna. Össze-vissza jön meg:(
3/3 anonim válasza:
Én is úgy jártam, mint a 2. válaszoló. Előtte pontos 28 napos ciklusaim voltak, azóta 31, 21, 24, 27 volt, és gyenge és rövid, tul. képpen 1, max. 2 napig vérzek normálisan, a többi nap csak maszat, előtte-utána. Nagyon el vagyok keseredve.
A műtét napját kell a menstruáció első napjának tekinteni, de utána elvileg 5-6 hétre jön meg. Nálam ez se jött be.
Igaza volt az elsőnek, lehet, hogy amiatt vetéltél el, ami a menstruációs problémáidat is okozza. MEg kéne tudni, mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!