Mi az a missed ab? Mitol kovetkezhet be?
Nem egészen. A missed ab azt jelenti, hogy megkésett vetélés. Azaz elhal a terhesség, de nem indul meg a vetélés, nincs vérzés, görcs. Amit az első ír, az a műtét, amivel eltávolítják a méhedből a "terhességet". Technikailag ugyanaz, mint az abortusz, csak nem élő babát vesznek el, és "méhtisztításnak" becézik.
Senki sem tudja, mitől következik be, legalábbis sok esetben nem lehet megállapítani, általában azt mondják, hogy beteg volt a baba, a természet "okos" és "szelektál".
Nekem nemrég volt missed ab-em, sajnos.
Beágyazódott, volt szívműködés 7 hetes uh-on. Aztán 11 hetesen elmentem uh-ra magándokihoz, ott kiderült, hogy kb. 7 hetes nagyságú az elhalt magzat... már nem volt szívműködés. Másnap indult be a vetélés, és akkor csinálták meg azt a bizonyos műtétet, amit nagyon "humánusan" kaparásnak hívtak a papírjaimon is...
Nem derült ki utána a szövettanból sem, hogy miért történt, ami történt. (általában nem tudnak rá magyarázatot adni). Pedig első pillanattól szedtem a magzatvédő vitaminokat, és nagyon vigyáztam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!