Missed ab+ láz?
Figyelt kérdés
2 napja volt missed abom :( ma pedig nagyon beteg vagyok fáj a torkom hátam és lázas is vagyok :( nem tudom el dönteni hogy a missed ab miatt vagyok lázas vagy mert beteg vagyok? ki hivjam az orvost ti mit tennétek?2013. dec. 21. 06:48
1/5 anonim válasza:
szerintem csak beteg vagy vegyél be algopirint bújj ágyba és ha nem javulsz pár óra múlva menny orvoshoz!(nekem is volt messed ab. 3.és eggyiknél sem volt láz)
2/5 anonim válasza:
Én belázasodtam utána, de még aznap a kórházban. Nem is engedtek haza, 3 napig infúziót kaptam, mert a vérnyomásom is leesett.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem is volt már missed ab om ez volt a 3. de elözö kettönél nem lázasodtam be... remélem a betegség miatt van .. kicsit jobban vagyok már .. köszi a válaszokat :)
2013. dec. 21. 09:32
4/5 anonim válasza:
Ha a missed ab miatt lázasodsz be, azt nem tudod levinni gyógyszerrel. Szóval ha lemegy, akkor csak a betegség miatt volt.
5/5 A kérdező kommentje:
hát nemigazán akar lemenni a lázam :((várok még egy kicsit vettem be gyogyszert ha nem megy le akkor ki hivom az ügyeletet köszönöm a a válaszod
2013. dec. 21. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!