Missed ab+ láz?

Figyelt kérdés
2 napja volt missed abom :( ma pedig nagyon beteg vagyok fáj a torkom hátam és lázas is vagyok :( nem tudom el dönteni hogy a missed ab miatt vagyok lázas vagy mert beteg vagyok? ki hivjam az orvost ti mit tennétek?
2013. dec. 21. 06:48
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem csak beteg vagy vegyél be algopirint bújj ágyba és ha nem javulsz pár óra múlva menny orvoshoz!(nekem is volt messed ab. 3.és eggyiknél sem volt láz)
2013. dec. 21. 07:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Én belázasodtam utána, de még aznap a kórházban. Nem is engedtek haza, 3 napig infúziót kaptam, mert a vérnyomásom is leesett.
2013. dec. 21. 08:06
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem is volt már missed ab om ez volt a 3. de elözö kettönél nem lázasodtam be... remélem a betegség miatt van .. kicsit jobban vagyok már .. köszi a válaszokat :)
2013. dec. 21. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a missed ab miatt lázasodsz be, azt nem tudod levinni gyógyszerrel. Szóval ha lemegy, akkor csak a betegség miatt volt.
2013. dec. 21. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
hát nemigazán akar lemenni a lázam :((várok még egy kicsit vettem be gyogyszert ha nem megy le akkor ki hivom az ügyeletet köszönöm a a válaszod
2013. dec. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!