Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Oktober 16 volt menszeszem...

Oktober 16 volt menszeszem utoljara. Van meg esely?

Figyelt kérdés
Ezelott 1 hete csutortokon voltam dokinal azt mondja 7 hetes terhes kene legyek de 5 hetesnek nez ki a terhesseg. Nem lat embriot. Ma ujra voltam dokinal csak hasi ultrahangot csinalt azt mondja most 8 hetes kene legyek de meg mindig csak 5 hetesnek nez ki nem feljodott semmit! A petezsak merete 3,4 x 2 cm a szikholyag meg 4 mm, azt mondja o ugy gondolja elmegy szombatig a baba hogy elverzek itthon. Ha nem menjek csutortokon hozza kontrolba es kikaparnak. Lehet meg esely arra hogy no ezutan? Nagyon aggodom szeretnem ezt a kis babat. Van valami esely meg?
2013. dec. 12. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az esély nulla. Nem is értem miben reménykedsz. Egy dologban bízhatsz, hogy nem kell műtéti befejezés, hanem elindul a tisztulási folyamat magától.
2013. dec. 12. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
én azért kicsit nagyobb együttérzéssel, de szintén úgy gondolom, ha két vizsgálat is ezt mondta ki, akkor nem sok remény vagy :( az ultrahanggal felbontástól függően elég pontosan tudnak diagnosztizálni. Azért imádkozhatsz, de készülj fel lélekben arra is, hogy elmegy a baba. Fel a fejjel, a természet szelektál, aki erős, jó, azt megtartja, hamar összejön újra ha most nem. Sok sikert kívánok!
2013. dec. 12. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos már nincs esély.

Nagyon sajnálom!

2013. dec. 12. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem okt 19en volt menszeszem utoljàra...hétfői uh szerint 6 hetesnek felel meg(az akkor 7+2) 3mm-es életjelenséget nem mutató embrióval...

Én màr így is feladtam, vàrom mikor önt el a vér...

Sajnàlom h ezt kell mondjam de szerintem nincs vmi sok esélyed h ebből babó születik....

Kitartàs!

Kriszta

2013. dec. 12. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:

De Kriszta, nálad látott embriót, ha valóban 6 hetes mint a mérete, még nem kell, hogy legyen szívhangja..

az hogy szerinted hány hetesnek kellene lenned egy dolog. Milyen hosszúak a ciklusaid? Nem lehet hogy eleve később volt a peteérés?

2013. dec. 12. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Pontosan tudom az ovum időpontjàt...ezért 100% ra tudom mondani h mennyi idős terhes vagyok. Ezenkivül enyhe barna folyàsom van. Holnap megyek uh-ra....de tudom mit fogok hallani... :(

Kriszta

2013. dec. 12. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
én szorítok, nekem két vizsgálat között egy nap telt el, két különböző orvos, az egyik kézzel vizsgált és 5 hetesnek érezte. A másik ultrahanggal és 8 hetes embriót látott. Semmi sem biztos, szorítok, ha jó hír, írd meg.
2013. dec. 12. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Voltam dokinál. igaz nött 3mm-t az embrió de továbbra sincs életjelenség. Vszínü vetélés lesz a vége..

Kriszta

2013. dec. 13. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!