Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Aki császárral szült annak...

Aki császárral szült annak tesznek fel tágítót terhességmegszakításnál?

Figyelt kérdés

2013. nov. 29. 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát feltételezem,hogy igen.
2013. nov. 29. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze.
2013. nov. 29. 18:44
 3/12 A kérdező kommentje:
meddig kell bent feküdni hány napot?
2013. nov. 29. 19:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mert a méh tágult akkor is. És méhtágítónak teszik azt fel. Így szerintem nem tesznek! Attól függetlenül h a baba nem alul jön ki oxitocinnal vissza kellett húzni a méhet eredeti állapotára. De lehet az én gondolatmenetem téves, nem mondom h nincs így, szerencsére nem vagyok tapasztalt a dologba.
2013. nov. 29. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja és ha nincs tágító akkor egy nap reggel bemész délután kijössz. Uncsitesómnak volt tágítója neki úgy volt h egyik nap bement másnap jöhetett haza. De ő akkor még sehogy sem szült.
2013. nov. 29. 20:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. nov. 29. 20:33
 7/12 Remény78 válasza:
Szia!Nekem volt egy missed abom, 12 hét vége, és egy beteg babám 13. eleje.Első gyermek császáros volt, és igen, legnagyobb sjanálatomra tesznek fel.Azóta született egy egészséges gyermekünk, és most várok a 3. missed ab-ra...lehet hétvégén műtenek meg...10-11 hetes vagyok, elhalt ismét a babám:0(((Az élet nagy rendező....KITARTÁST kívánok neked!Szerintem a császárosoknak raknak fel.Nem akarlak megijszteni, de én félek:0(Mert tudom milyen.A műtét már semmi ahhoz képest, mondhatom megkönnyebbülés, ez új kezdete, de feladni nem szabad!!Minden jót kívánok!
2013. nov. 29. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
De az nem méhszájtágitó?? Azért,hogy az eszközt be tudják vezetni a méhbe,nem? Mivel nem hüvelyen szültél,ezért olyan vagy,mintha nem szültél volna ilyen szempontból,ezért szerintem tesznek fel tágitót. Egyébként sajnálom a babát,hogy elveteted :( Nem maradhat???
2013. nov. 30. 09:34
 9/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok...Kedves utolsó igazad van erre nem is gondoltam :)
2013. nov. 30. 10:14
 10/12 Remény78 válasza:
A laminária arra való, hogy a méhszájba ami zárt feltegyk azért, hogy az megduzzadva kinyissa a méhszájat...lehet nem ez a méhszájtágító?Én nem tudom, csak azt hogy szörnyű.
2013. nov. 30. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!