Hogy lehet ezen az ördögi körön túllépni?
Nem lehet, de mégis valahogy túl kell lépni. Idővel ez sikerülhet, van akinek több, van akinek kevesebb.
Nekem két vetélésem volt, utána vagy egy évig teherbe sem tudtam esni, akkor sikerült, amikor már feladtam a rettegést, azt mondtam lesz ami lesz, legfeljebb megint egy műtét...
Amikor az első Uh-n voltam vele 8 hetesen, addig el sem akartam menni, az orvos azt mondta, mindent rendben talál, én meg mondtam, ez még nem biztos, nem élem bele magam, akkor adott egy UH-s fotót róla, én kitettem otthon a szekrényre, minden nap szembenéztem vele, és azt mondtam magamban: ez a baba él és élni akar, ne vedd el a kedvét az aggodalmaskodásoddal!
Kislányom már 3 éves, és azóta sitty-sutty összejött egy fiútesó is...
Kívánok neked is hasonló jókat! Tudom, hogy nehéz a félelmet, a rettegést legyőzni, de ezt a harcot magaddal kell megvívni, légy erős hozzá!!!
Teljesen átérzem amiről irsz. Nem tudsz túllépni, soha, majd akkor amikor kezedben tartod a kisbabád. Én végigrettegtem a 9hónapot.
Vérvétel eredmények minden rendben? Látta harmadik fél is? (másik orvos, endokrinológus)
Csak azért, saját példámból okulva: hat év babára várás, doki szerint minden rendben, de folyamatosan elvetéltem. A természetes szelekcióra fogta az orvos.
Végül meguntam, és nekiindultam, és kiderült semmi nem volt jó. Pajzsmirigy alulműködés, magas TSH, PCO. Eredménye a hat évnek: 7 terhesség, ebből 1egészséges kisfiú azután, hogy elkezdtek kezelni.
...tudod én is megbíztam maximálisan.....csak ezért írtam le.
Sok sikert! :)
Összesen 5 terhességem halt el, mindnél műteni is kellett, soha nem derült ki, hogy mi az oka (ami nem azt jelenti, hogy nincsen oka), én mégis azt mondom, hogy önáltatás azt gondolnod, hogy egymás után három a véletlen műve. Túlvagy minden vizsgálaton? Hiszteroszkópia, autoimmun, altoimmun vizsgálatok voltak?
Ami nálam bevált: hosszabb, másfél éves kihagyás két teherbeesés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!