Mitől állhat le az embrió fejlődése a terhesség korai szakaszában?
Hát sajnálom h veled/veletek is ez történt. Nekem is 2 missed ab-om volt. Okt.16.-án volt a 2. :(
Én hétfőn mek kontrollra a nődokimhoz, akkor beszéljük meg h hogyan tovább. A héten voltam általános labort csináltatni és pajzsmirigyhormont néztek most. A leletet is megkaptam már, minden oké rajta.
Kedves kérdező!
Ne hagyd magad, ha szeretnéd akkor követeld a kivizsgálást, ha pedig a dokit nem akar elküldeni, akkor ha megteheted válts orvost, m ez a felfogás h csak 3 után küld kivizsgálásra ez nem normális. Első után azt mondom h oké h még nem küld (bár én megbántam h nem léptünk már akkor), de h 2. után sem akar csinálni semmit?!
Kedves Utolsó!
Megkérdezhetem h te milyen kivizsgálásokon voltál? És h milyen eredményeket kaptál? Ha lehet mindenféle vizsgálatot írj le amit csináltattatok, m mi is ez előtt állunk most!
Köszi
Kitartást és mielőbbi boldog babavárást kívánok mindenkinek! Ja és persze h a következő terhességetek problémamentes legyen és h mielőbb sikerüljön egy egészséges babát a világra hoznotok! ;)
Nem kizárólag genetika, hanem rossz hormonműködés is okozhatja! Pl sárgatest elégtelenség. Nekem bizonyíthatóan így ment el az a második babám. Utána született két egészséges kisfiam, mindkettőnél a terhesség 12. hetéig gyógyszert kellett szednem.
Szóval az én válaszom: hormonvizsgálatra menj!
Én mind a 2 terhességemnél szedtem ilyen készítményt. A trombózis hajlam örökletes? M apai nagyanyám trombózisra hajlamos volt vagy trombózisos volt nem tudom.
Elvileg a pajzsmirigyhormonom rendben van (teljes laborvizsgálaton már voltam+pajzsmirigyhormont néztek), a laborom is jó lett (mondjuk abból sok mindent nem lehet kiolvasni), hétfőn megyek endokrinológushoz, nézetek vele mindenféle hormont+amit még ő meg tud nézni, fogászati röntgenre is hétfőn megyek. Aztán a nődokim is ajánlotta a trombózisra és vérsűrűségre a vizsgálatot, erre 28.-ra van időpontom ha hajlandó lesz a doki akkor megnézni :/ (ez egy hosszabb történet, de szinte időpontot se akartak adni, pedig beutalóm van), meg a nődokim még javasolta h Pécsre menjünk el genetikai tanácsadásra, erre december 2.-án megyünk.
Egyenlőre ezek vannak tervben, remélem mindenhol minden rendben lesz és 2-3 hónap múlva újra próbálkozhatunk és akkor már minden rendben lesz a babával is!!!
Esetleg vki nem tud nekem Pécsen ajánlani hematológiai magánrendelőt ( ha van ott)? Neten nem találtam, szinte csak bpestit adott ki.
Sok sikert kívánok mindenkinek a babaprojektjéhez!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!