Mikor látható először szívpulzzálás, vagy az embri miko látható először ultrahangon?
Napra pontosat aki tud írjon legyen szíves. Tudom h "5-6 hét között".
pontos, 14. napon történt peteéréskor, hány hetesen kell látszodjon a szívpulzálás? vagy ovu után hányadik napon?
16mm-es petezsák 4mm-es szíkhólyaggal megfelel 5+5ös terhességnek?
Valahogy a 6.-7. hét között kezd el dobogni a pici szive.
Nekem 6+4 és 7 mm-es embrió + szikhólyag volt az első vizsgálatkor.
köszönöm szépen a válaszokat! :)
akkor felesleges türelmetlenkedni..
Sőt én inkább azt ajánlom, hogy kicsit húzd is ki az UH-ra menést.
Nagyon nehéz volt de én pontosan 7 hetesen mentem először (mensi szerint 8 hetesen, de tudtam hogy később fogant)
Így egyszerre tudtam meg mindent, hogy jó helyen van-e, dobog-e a szíve, rendben van-e a sárgatest.
Pontosan 7 hetesen az Euromedic diagnosztikai központba mentünk. 7500 Ft volt, a férjem bejöhetett, kedves, megható 20 perc volt, kaptunk cd-t, papaírképeket. Hallgattuk a kis szívét. Mindent elmagyaráztak pontosan.
Olyan jó az UH gép, hogy gyakorlatilag mindent lehetett látni az embrión, nem csak kis paca volt :)
Megnézték a petefészkeimet, a méhemet.
köszi
de a 6. hetet ugy érted h betöltött 5 hét, de már a 6.-ban? mert akkor nem jók a mérteim és van aggódnivalóm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!