Ti hogy bírjátok lelkileg?
5 éve volt az első terhességem ami sajnos a 9.héten megállt a fejlődésben és műtéti úton elvették a kicsimet. Rá két évre újra terhes lettem és megszületett az én kicsi fiacskám. Nem is akartam több babát,de ahogy önállósodott úgy ébredezett a vágy bennem egy picurka után.
10 hónap próbálkozás után sikerült babásnak lennem, de sajnos az örömünk nem tartott sokáig mert a 9.héten megint itt hagyott minket a babánk.
Nem tudom lelkileg ezt feldolgozni. Kívülről mosolygok és úgy teszek mintha meg sem történt volna ez a rémálom. De belülről szét tép a fájdalom és felőröl!
A kisfiam semmit sem tud és érez mindebből. Főleg hogy elkezdődött az ovi. De most többet vagyok egyedül.
Hogy lehet ezt túlélni..........
"Kedves" utolsó!
Tök értelmes egy ember vagy!
Látszik ezen egy mondatodon, h milyen értelmi szinten vagy és h nincsen jobb dolgod annál, h olyan helyre írogass amihez közöd sincsen és h tulajdonképpen azt se tudod miről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!