Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ti hogy bírjátok lelkileg?

Ti hogy bírjátok lelkileg?

Figyelt kérdés

5 éve volt az első terhességem ami sajnos a 9.héten megállt a fejlődésben és műtéti úton elvették a kicsimet. Rá két évre újra terhes lettem és megszületett az én kicsi fiacskám. Nem is akartam több babát,de ahogy önállósodott úgy ébredezett a vágy bennem egy picurka után.

10 hónap próbálkozás után sikerült babásnak lennem, de sajnos az örömünk nem tartott sokáig mert a 9.héten megint itt hagyott minket a babánk.

Nem tudom lelkileg ezt feldolgozni. Kívülről mosolygok és úgy teszek mintha meg sem történt volna ez a rémálom. De belülről szét tép a fájdalom és felőröl!

A kisfiam semmit sem tud és érez mindebből. Főleg hogy elkezdődött az ovi. De most többet vagyok egyedül.

Hogy lehet ezt túlélni..........

2013. okt. 9. 17:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
lopj egy macskát vagy egy biciklit. máris jobban fogod érezni magad
2013. okt. 29. 12:13
 12/12 emese19 válasza:

"Kedves" utolsó!

Tök értelmes egy ember vagy!

Látszik ezen egy mondatodon, h milyen értelmi szinten vagy és h nincsen jobb dolgod annál, h olyan helyre írogass amihez közöd sincsen és h tulajdonképpen azt se tudod miről van szó!

2013. okt. 29. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!