Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ki meddig verzett mutet utan?

Ki meddig verzett mutet utan?

Figyelt kérdés
tegnap este 10kor mutottek es ma delutan mar tiszta a betetem...
2013. szept. 25. 17:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Szeptember a masodik baba
2013. okt. 3. 18:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Pont egy éve édesapámat majdnem elvesztettem. Az erdőn egy nagy fa megszabadult, s ógy elkapta, hogy a válla két helyen törött el, s ha máshol kapja el (feje vagy mellkason), nem élte volna túl. Ezt se volt könnyű feldolgozni. De így is csak kis részletet kellett átéljek abból, amit te érzel. Nagyon sajnálom. Megértem, hogy megrendült a hited, ez érthető is. De remélem, egyszer újból megerősödik. Gyógyulást minden családtagodnak, neked pedig még legalább egy szép és egészséges kisgyermeket.

Ha megengeditek még betennék egy videót aminek teljesem más a témája. Engem, mikor a depresszió kerülgetett, ez a videó is nagyon sok erőt adott, hogy ki tudjak lábalni belőle, s amikor a lábam gipszben volt, akkor is ezt néztem meg, hogy könnyebb legyen eltűrni.

https://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc

2013. okt. 3. 21:46
 23/23 A kérdező kommentje:

Orulok, hogy nem lett komolyabb baja edesapadnak!

Megnezem a videot koszonom!

Es a jokivansagokat is koszonjuk :) szep napot Neked!

2013. okt. 4. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!