Ki meddig verzett mutet utan?
Sajnos ilyen világban élünk, ahol a gyilkosság törvény által támogatott, és sokak által gyakorolt dolog, csak azért mert abortusznak hívják. Hogy van szívetek megengedni bárkinek is, hogy a magzatot, az új életet, a legnagyobb csodát kitépjék belőletek, megöljék és kivessék a szemétbe? Hogyan lehettek képesek megölni a saját gyereketeket?
Tudom, vannak olyan esetek, hogy egy lányt megerőszakolnak, vagy még fiatal, és teherbe esik, és nem tudja mit csináljon, de az nem megoldás ha az illető gyerekgyilkos lesz. Segítséget kérhet. Lehet olyan, hogy megszüli és olyan házaspárnak adja, akiknek nem lehet gyereke.
Az élet, amit Isten adott, amivel téged megajándékozott, azt nem vetheted el. Ő egy védtelen kis ember.
Ajánlom figyelmetekbe a Néma sikoly című filmet. Nézzétek meg, és ha van egy kis szívetek, akkor megértitek, miről beszélek.
https://www.youtube.com/watch?v=F2K6wnU4Hco
https://www.youtube.com/watch?v=a7c5XhqquzA
mindkettő ugyan az a film csak a kép és hang minőségében van különbség.
És még két videó, ami a magzat szemszögéből igyekszik bemutatni ezt.
Kedves utolsó válaszoló!
Mielőtt elvakult,sztereotíp szövegeddel és videóddal elleped ezt az oldalt, észre kellett volna venned, hogy a vetélés kategóriában vagy! A Kérdező nem élő , hanem halott babát hordott a méhében, ezért kellett a műtét.
Ebben a kategóriában egyébként is megtört, babájukat gyászoló nők írnak kérdéseket, válaszokat, köztük és is.(Én írtam az 5 missed ab. műtétet) Legközelebb okosabban cselekedj!
Hidd el sokszor ostorozom magam, hogy most szuletne meg a masodik gyermekem... A dontes kemeny volt... Egy baba akinek nem fejlodott nyaka valoszinuleg folyamatosan fulladt volna valoszinuleg sose ehetett volna etelt... Es az orvosok velemenye szerint nem tudtam volna kihordani se mert o a terhessegem alatt meghal...
Bennem van hogy lehet tevedtek, es mi lett volna ha... Ugyanakkor eszembe jut rogton hogy van mar egy Fiam es az apja is... Egy onzo dontessel elszurtam volna az eletuk! 0-24es apolo lettem volna, ertelmi es testi fogyatekos gyerekkel aki mellol nem mehetek el hogy a nagyfiam vigyuk moziba mert barmikor a feje sulyatol megfulladhat...
Kemeny dontes volt mert lehet nem lett volna mindenben igazuk a dokiknak es lehet hogy csak testi fogyatekossaggal kuzdott volna...
Ki tudja mar mi a jo...
Még egyszer elnézést és tényleg nagyon sajnálom:(
Most hogy elmesélted, így éreztem meg igazán, hogy mi is történt. Elítéltelek, pedig én értettem férre a dolgot. Kérlek, bocsáss meg.
Ez tényleg, egy nagyon szörnyű és fájó dolog. Emiatt nem is lehet téged elítélni. Én férfi vagyok, de ha majd a feleségem ilyen helyzetbe kerülne, nem tudom, hogy hogy tudnék dönteni.
Tanácsul és biztatásul csak azt tudom mondani, hogy imádkozz, hogy adjon Isten helyette sok szép és ügyes gyermeket. Én is fogok imádkozni értetek. És remélem, ad Isten még gyermeket nektek, és nekem pedig megbocsájtja, hogy így megbántottalak, és talán másokat is.
Nem tortent semmi! Nem haragszom erte!
Remeljuk igazad lesz es bovulhetunk uj csaladtaggal de sajnos nem ugy tunik...
Nekem a hitem iden megszunt letezni mindenben!
Sorolom:
Ocsem januarban mutet, Fiam februar, marcius neveloapam leukemias lett, aprilisban noverem cukorbeteg lett, majusban elveszitettem a gyermekem 14 hetesen, juniusban parom betegedett le, juliusban anyum meheben daganat, augusztusban a Fiamnal kiderut hogy tulhallo (ez a diagnozis) ropke 300 volt a kezeles mert tb meg nem tamogatja.. Szeptemberben a masodik bana elvesztese... Oktober van mar elore varom az ehavi adagot amirol elore tudom mi lesz... Fiamnak nem segitett a terapia megyunk meg egy korre 350ert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!