Hétfőn volt egy missed ab műtétem. Milyen esélyem van a következő babára/babákra? Mi az esélye annak, hogy a következő terhességem ne így végződjön? Kíváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra!
A fiam 3 éves, a második terhességem májusban végződött abortusszal 14 hetesen rendellenesség miatt.
Most babát várunk, nincs szívhang... 6hetesnek mondd a doki méretek alapján, de én bárhogy számolom betöltött 7 hetes vagyok... Jövőhéten kontroll
Kedves első! Drukkolok, hogy jövő héten minden rendben legyen!
Kedves második! Milyen kivizsgálásokra mentél? Az orvos küldött vagy önszorgalomból mentél?
Köszönöm a válaszokat!
Kitti! Jól értem, hogy a missed ab után nem mentél kivizsgálásra és mégis minden rendeben volt?
És köszönöm szépen a bíztatást, aranyosak vagytok!
Szia :-)
Nekem Márciusban volt egy spontán vetélésem, 2 ciklust megvártam a 3. Már nem jött meg. Viszont 8 hetesen missed ab.
Úgyhogy én úgy gondolom,hogy aki hamar teherbe esik és probléma mentes a terhessége annak tuti semmi baja és valóban csak egy természetes szelektáció történt,ami legközelebb már nem fordult elő.
De ha valami probléma van a kismamával,akkor várhat 3 vagy 6 hónapot is, a rejtett betegség nem múlik el és újra elvetélhet, mint pl. Én :-/
Nem szeretném megvárni a harmadikat..
Bocsánat h belekérdezek.
Kedves 2, mennyire volt magas a TSH-d?
Kedves utolsó, Neked milyen rejtett betegséged derült ki?
Sajnos nekem is volt missed ab-om és félek az újabb vetéléstől.
Most várom az első mensit az augusztusi missed ab óta, majd utána megyek vérvételekre.(az orvosom nem küldött kivizsgálásra így magán úton fogom intézni)
De....
Képzeljétek!! Voltam fogröntgenen és kiderült,hogy van két hatalmas ciszta a szemfogaimnál!!!
Lehet attól volt a probléma?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!