Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kivártátok az orvos által...

Kivártátok az orvos által javasolt 3 hónapot missed ab után? Vagy merhetek hamarabb próbálkozni a babával?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én mindig mindent betartottam. Volt egy cisztaműtétem, 1 ciklust kellett várnom, utána teherbe is estem. Ha 3-at mondott volna, azt is betartom. Volt 3 korai vetélésem, nem volt műszeres befejezés, nem kellett várni, direkt rákérdeztem. Ha kellett volna, megvártam volna, mert nyilván oka van, ha kell. Nem akartam volna újabb elvesztett babát. Szerintem legyél türelmes, az orvosod biztos jobban tudja, mint itt bárki.
2013. aug. 16. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!