Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van itt valaki aki missed ab...

Van itt valaki aki missed ab után 8héttel teherbe esett?

Figyelt kérdés
Irj légyszi minden rendben ment-e stb..
2013. aug. 13. 20:23
 1/8 anonim válasza:

Igen, nekem sikerült. Paráztam, h mi lesz, mert nem vártuk ki a 3 hónapot, de a baba jönni akart. Minden rendben volt. Most 8 hónapos a kislányunk. :)

Mire vagy pontosan kíváncsi?

2013. aug. 13. 22:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Nembírtuk kivárni a 3hónapot..úgy döntöttünk ha akar,hát úgyis jön :-) Lehetmég ,,normalisnak,, szamit,de mar 2napja késik..picit félek is..Nemvolt problema a terhesseg alatt?
2013. aug. 13. 22:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokat ,,dolgoztatok,, a piciért? Allitolag mar az elsö alkalomtól is teherbe lehet esni..
2013. aug. 13. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy ha 3 hónapon belül jön össze, akkor sem nagyobb a vetélés esélye, mint missed ab nélkül lenne. Kizárólag lelki okok miatt javasolta a kihagyást. Direkt rákérdeztem, mert érdekelt.
2013. aug. 14. 10:55
 5/8 Mrencsi79 válasza:

Szia!

Nekem tavaly októberben 7 hetesen ment el a babám, decemberben már terhes lettem a kislányommal, nem volt zökkenőmentes ez a terhesség sem, de pozitívan álltam hozzá és minden rendben volt. Jelenleg a 37 hetes vagyok és már nagyon izgatottan várom, főleg, hogy már van 3 fiam. Úgyhogy hajrá és csak pozitívan!!!

2013. aug. 15. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Sorstárs:)!

Nekem is 8 hete lesz pénteken hogy elment a 8 hetes babám, de műtét óta nem jött meg! Folyamatosan érzékeny a mellem, ingerlékeny vagyok, mindjárt megjön érzésem van, sűrűbben kell pisilni mennem, van mikor a hideg ráz van mikor fekvő helyzetembe elönt a viz... Szóval vannak tüneteim de félek bebeszélem magamnak!

Ma a reggeli pisim eltettem, és délután megyek a gyógyszertárba tesztet venni:) Remélem pozitiv lesz, de én is nagyon félek, hogy egészséges lesz e, minden rendben lesz e?! Nem tudom hogy élném túl ha ismét elveszteném?

Ti már túl vagytok a műtéten?

2013. aug. 21. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Voltál azóta orvosnál?

Jó hírek, sikerült az újabb baba?

2013. szept. 28. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Utolsó elötti vagyok. Sajnos nekem megjött, azóta várom a következő adagot, de ez is már két hetet késik...! Több tesztet nem akarok csinálni... HA sikerült akkor majd észreveszem:D

Kedves Kérdező! Hogy vagy?

2013. okt. 8. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!