Van itt valaki aki missed ab után 8héttel teherbe esett?
Igen, nekem sikerült. Paráztam, h mi lesz, mert nem vártuk ki a 3 hónapot, de a baba jönni akart. Minden rendben volt. Most 8 hónapos a kislányunk. :)
Mire vagy pontosan kíváncsi?
Szia!
Nekem tavaly októberben 7 hetesen ment el a babám, decemberben már terhes lettem a kislányommal, nem volt zökkenőmentes ez a terhesség sem, de pozitívan álltam hozzá és minden rendben volt. Jelenleg a 37 hetes vagyok és már nagyon izgatottan várom, főleg, hogy már van 3 fiam. Úgyhogy hajrá és csak pozitívan!!!
Szia Kedves Sorstárs:)!
Nekem is 8 hete lesz pénteken hogy elment a 8 hetes babám, de műtét óta nem jött meg! Folyamatosan érzékeny a mellem, ingerlékeny vagyok, mindjárt megjön érzésem van, sűrűbben kell pisilni mennem, van mikor a hideg ráz van mikor fekvő helyzetembe elönt a viz... Szóval vannak tüneteim de félek bebeszélem magamnak!
Ma a reggeli pisim eltettem, és délután megyek a gyógyszertárba tesztet venni:) Remélem pozitiv lesz, de én is nagyon félek, hogy egészséges lesz e, minden rendben lesz e?! Nem tudom hogy élném túl ha ismét elveszteném?
Ti már túl vagytok a műtéten?
Kedves Utolsó!
Voltál azóta orvosnál?
Jó hírek, sikerült az újabb baba?
Kedves Utolsó! Utolsó elötti vagyok. Sajnos nekem megjött, azóta várom a következő adagot, de ez is már két hetet késik...! Több tesztet nem akarok csinálni... HA sikerült akkor majd észreveszem:D
Kedves Kérdező! Hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!