A műtét után még nem jött meg. Teherbe eshetek akkor is? (többi lent)
Július 3.-án volt műtétileg befejezett vetélésem. Rá egy hétre ujjra meg kelet műteni sürgősségin mert bent marad szövetek elzárták a méhszájat így a bent maradt alvadt vér sem tudott ürülni. A második műtét óta most telt le a 2hét és a dokim engedélyezte az együtt létet. Bár nem terveztük, de mégis megtörtént.
Nem védekeztünk, nem tudom megmagyarázni hogy miért nem mert a kezünk alatt volt a gumi, de egyszerűen nem ment! Viszont utána elsírtam magam, mert a lelkem nagyon vérzik a kisbabám után!
Tervezzük az újabb terhességet, szeretnénk nagyon kisbabát. Teherbe eshetek már akkor is ha még a műtét után meg sem jött az első?
A második műtéttől kell számolnod. Kb. 5-6 hét után fog megjönni, szerintem még nincs peteérésed.
De én megkérdeztem a dokit, ha mégis teherbe esnénk (nekem is volt missed ab + műtét), nem lesz nagyobb a vetélés esélye, mint egyébként. Lehet, hogy elmegy a baba, de annak nem a műtét az oka, és nem az, hogy nem vártunk 3-6 hónapot, egyébként legtöbbször 3-at mondanak.
Az én dokim (magándoki, állítólag nem is rossz, SOTE) azt mondta, hogy lelki okok miatt javasol 2-3 hónap kihagyást, nem fizikai.
Én az első menzeszt mindenképpen megvárom. Aztán meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!