Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor eshetek újra teherbe...

Mikor eshetek újra teherbe missed ab után? Pénteken volt a műtét elhalt terhesség miatt (7. héten).

Figyelt kérdés

A dokim szerint 6 hónapot várni kell a következőig, de én nagyon soknak tartom ... érdemes ennyit várni? Nagyon szeretnénk már egy kisbabát és a legtöbb helyen 3 hónap várakozást látok ... amit reálisnak is látok; lelkileg is és testileg is elegendőnek tűnik a következő babavállalásra! Volt-e valaki hasonló helyzetben és mennyi idő után lett terhes?

Köszi a válaszokat! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

2008. nov. 15. 22:22
1 2
 1/13 anonim válasza:
62%

félév! nem hiába mondja a doki a félévet! a szervezetedben rendeződnie kel a dolgoknak,ahhoz h egy terseggéget ki tudj viselni végig,ha nem vártok, ugyanez lehet a vége! szerintem egy kisbabára megéri várni félévet!!:)

Sok sikert és egészséget kivánok!!

2008. nov. 15. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem februarban volt,tiz hetes voltam,az egyik doki azt mondta hogy miutan megjon a mensim meg varjak egy honapot es utana lehet probalkozni ujbol,egy masik orvos viszont hat honapot ajanlott es kozben elkuldott mindenfele vizsgalatra mert kivancsi voltam az okra amiert elvesztettem a babat,be is tartottam de meg nem jott ossze.
2008. nov. 15. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem irni,hogy az elso doki megvizsgalt,mondta hogy rendben van minden,szepen visszafejlodott a mehem,kerdeztem tole a fel evet,azt valaszolta hogy ugyanugy elvetelhetek ha varok vagy nem,ezt a termeszet donti el,en vartam megis.
2008. nov. 15. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2* volt és mind a 2 után fél év volt a várakozási idő.Mi betartottuk,hiszen a doki nem hobbiból mondja.
2008. nov. 15. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is sajnálom, hogy ez történt veled. Velem tavaly decemberben történt ugyanígy a 7. héten.

Nekem 3 hónapot mondtak, de végül 6 lett belőle.

Fontos, hogy megvizsgáljanak alaposan. Mi miatt történt ez. Kellene teljes vérkép és több ultrahangos vizsgálat. Nálam kiderült, hogy PCOS vagyok és nagyon alacsony a sárgatesthormon szintem, ami ugye nagyon fontos a kezdeti időkben a megtapadáshoz. Szóval miután ezekre rájöttek és kezelték egyből terhes lettem. Most 23 hetes kismama vagyok. Szerintem megéri kivárni, hogy megtudd mi miatt történt ez, hogy a következő terhességnél fel tudjanak mindenre készülni.

Bízom benne, hogy ez nem lesz soká.

Sok sikert!

2008. nov. 15. 23:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok mindannyian, hogy ilyen gyorsan írtatok!

Úgy gondolom, beteg lett volna a baba, mert egy kicsit el volt maradva a fejlődésben :-( Szinte végig barnáztam és kétszer bevéreztem, de minden leletem normális! (a barnázás miatt kaptam utrogestan kúpot a bizti kedvéért, de nem sokat ért, max eltolta a vetélést...) Folyamatosan néztek hüvelyi uh-val és voltam teljes laborvizsgálaton is. Az eredményeim nagyon jók lettek, így a dokimmal a "természetes kiválasztódásra" gondoltunk, vagyis ezért írtam, hogy valószínűleg beteg lett volna a pici.

A párommal egészségesen élünk, igyekszünk nyugodtak maradni és hát mindenképp várunk most egy db-ig... ha minden kötél szakad, akkor persze kivárjuk a 6 hónapot!

Mindenkinek mielöbbi egészséges kisbabát kívánok! Puszi!

2008. nov. 15. 23:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Érdekes, hogy mindenki a 6 hónap mellett szavazott. Nekem szept. végén volt ilyen műtétem és az én dokim 4 hónapot mondott. Azóta voltam nála kontrollon és mindent rendben talált, sőt kérdezte, hogy mikor szeretnénk újra próbálkozni és mondtam neki, hogy decemberben, mire ő azt válaszolta, hogy rendben, mehet. Jó előtte alaposan megvizsgált, kikérdezett és csináltattam egy teljes vérvizsgálatot (alvadási faktorok, hormonok, stb...). És lelkileg is úgy érzem, hogy a következő hónapban mehet a dolog. Egyébként én nagyon sok helyen a neten nőgyógyászoktól kérdezten ugyanezt és nekem szinte mindegyik 3 hónapot mondott, de volt olyan is aki 2-t vagy 1-et! Az utóbbin azért én is csodálkoztam. Szerintem ha rendben lezajlik a köv. 2-3 mensid, és minden rendben lesz testileg és lelkileg, érezni fogod hogy eljött-e az idő.

2008. nov. 16. 08:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én tavaly októberben estem át missed ab-on, 22-én volt a műtét. Az utólag elvégzett vizsgálatok azt állapították meg hogy minden rendben van velem, valószínűleg genetikai rendellenesség volt, és nem volt életképes. Így a doki azt mondta, hogy várjunk meg két "visszaállt" menstruációt. Ez február 25-én "lejárt". Most 37 hetes terhes vagyok.

Tehát nekünk 4 hónap várakozási idő is elegendő volt.

Szerintem doktora és egyéne válogatja.

Hallgass a szívedre!!!

2008. nov. 16. 08:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a dokim 3 hónapot javasolt, aki műtött, az pedig 6 hónapot, de hozzátette, hogy lelki okokból javasolja a 6-ot. Mi 3 hónap után úgy éreztük, itt az idő, a mensim is szépen visszaállt normálisra. Egyből meg is fogant a pici, most 27 hetes vagyok.

Neked is mielőbbi babázást kívánok!

2008. nov. 16. 08:26
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 3 válaszoló!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok! Szerintem mi is 3 hónap után már élesben próbálkozunk és majd jön a picur, ha elérkezettnek látja az időt ... végülis az előzővel (aki ugye elhalt) elég hamar, a 3. próbálkozós hónapban lettem terhes... a műtét után pedig a legtöbbek szerint könnyebb is a teherbeesés :-)

Sok sikert minden próbálkozónak és jó babásodást ill. babázást, aki már ott tart!!

Sziasztok :-)

2008. nov. 16. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!