Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor eshetek újra teherbe...

Mikor eshetek újra teherbe missed ab után? Pénteken volt a műtét elhalt terhesség miatt (7. héten).

Figyelt kérdés

A dokim szerint 6 hónapot várni kell a következőig, de én nagyon soknak tartom ... érdemes ennyit várni? Nagyon szeretnénk már egy kisbabát és a legtöbb helyen 3 hónap várakozást látok ... amit reálisnak is látok; lelkileg is és testileg is elegendőnek tűnik a következő babavállalásra! Volt-e valaki hasonló helyzetben és mennyi idő után lett terhes?

Köszi a válaszokat! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

2008. nov. 15. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnálom ami történt, én is így jártam.

Az én dokim azt mondta 3 vérzést érdemes várni.

Nekem cak egy volt :) és jött a gyerkőc. természetesen minden rendben van a doki is azt mondta hogy nincs ezzel semmi probléma. a lényeg hogy ne aggódj ha jönni akar (márpedig akar) jönni is fog :)

2008. nov. 16. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem januárban halt el a babám,és májusba lettem terhes elsöre nekem is 6honapot mondot a doki,de aztán megkérdeztem nem e lehetne elöbb azt mondta hogy egy kicsit lehet,mi be is tartotuk
2008. nov. 17. 08:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15. héten halt el a baba. Nekem szimpatikus volt, hogy a doki csak a műtétet követő kontrollon (4.hét) mondta, hogy mikor próbálkozzunk: 2-3 mens. után. A 3. után jött a gólya, most vagyok a 16. hétben, eddig minden o.k,kicsit nyugodtabban már, mint múlt héten.
2008. nov. 17. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!