Egy hete volt egy vetelesem 12 hetesen. Mikor mehetek vissza dolgozni? Mikor lehet ujra egyutt a parommal?
Nagyon sajnálom. Én másfél hét után mentem vissza dolgozni, nem is a fizikai fájdalom volt erős, hanem a lelki.
Nem tudom mennyit kell várni, nekem a doki nem mondott semmit. De várj addig amíg már nem érzed lelkileg nehéznek a dolgot, addigra szerintem fizikailag is rendbe jössz. (Szülés után ugye 6 hetet kell várni a méhen lévő seb miatt, szerintem ez ilyenkor is reális lehet.)
Nekem csak 2 napig vérzett. A kórházban 6 hetet mondtak a szexre. 2 és fél hét után kellett visszamennem uh-ra. A doki mindent rendben talált, és ez alapján "engedélyezte" a szexet.
Én 1 hetet + 2 hétvége voltam itthon vele. Fizikailag tudtam volna dolgozni akár már az 1. hétvége után is (irodai munka, tök mindegy lett volna, hogy hol üldögélek, otthon vagy az irodában), viszont folyton elbőgtem magam, tul.képpen ezért írtak ki még egy hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!