Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Egy hete volt egy vetelesem...

Egy hete volt egy vetelesem 12 hetesen. Mikor mehetek vissza dolgozni? Mikor lehet ujra egyutt a parommal?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek,volt egy 20 perces mutetem,elment a baba.Azt mondtak a korhazban,hogy 2-3 hetig menszesz szeru verzesem lesz,ha nagyon eros lenne akkor azonnal menjek vissza.Nem mondtak,hogy lesz kontrol!Ezutan a mutet utan mikor mehetek vissza dolgozni,meddig ajanlatos vele itthon lenni?Ket napja egy kis tompa fajdalmat erzek lent a hasam aljan neha.Normalis ez?Azt szeretnem meg kerdezni,hogy mikor lehetek ujra egyutt a parommal,mennyi idot kell varni?("nem ,mintha vagynek ra,mert magam alatt vagyok csak nem tudok neki ra valaszt adni")Koszonom a valaszokat elore is!

2013. aug. 12. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. Én másfél hét után mentem vissza dolgozni, nem is a fizikai fájdalom volt erős, hanem a lelki.

Nem tudom mennyit kell várni, nekem a doki nem mondott semmit. De várj addig amíg már nem érzed lelkileg nehéznek a dolgot, addigra szerintem fizikailag is rendbe jössz. (Szülés után ugye 6 hetet kell várni a méhen lévő seb miatt, szerintem ez ilyenkor is reális lehet.)

2013. aug. 13. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak 2 napig vérzett. A kórházban 6 hetet mondtak a szexre. 2 és fél hét után kellett visszamennem uh-ra. A doki mindent rendben talált, és ez alapján "engedélyezte" a szexet.

Én 1 hetet + 2 hétvége voltam itthon vele. Fizikailag tudtam volna dolgozni akár már az 1. hétvége után is (irodai munka, tök mindegy lett volna, hogy hol üldögélek, otthon vagy az irodában), viszont folyton elbőgtem magam, tul.képpen ezért írtak ki még egy hétre.

2013. aug. 13. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. 4 hétig voltam otthon...nekem sem "annyira" megeröltető a munkám, de nem bírtam volna bemenni...lelki oldal!Csak az idő segít és a tudat, hogy köv mensi után már próbálkozhatunk:-) 3 hónapot várunk, ennyit kért az orvosom!
2013. aug. 13. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi valaszokat,szamomra nagyon hasznos informaciot kaptam belole!
2013. aug. 14. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!