Mit tegyek, hogy ne ítéljenek el a döntésem miatt, hogy a vetélésem után 3 hónapra babát szeretnénk a párommal?
Mi vaaaan???!!! Ki volt az az elmebajos aki ezt mondta neked?! Ezek szerint akinek már volt vetélése az ne is szüljön?
Bocsi a kirohanásért, de én ilyen primitív baromságot már rég hallottam :S
Nekem nyáron volt egy vetélésem, a következő hónapot még kihagytuk, de az az utániban fogant meg a kisfiam és eszembe sem jutott, hogy ő a halott gyermekem rinkarnációja lenne.
Most fél éves és itt gügyög mellettem.
Gáz lehet, hogy ilyen fogyatékosokkal vagy körülvéve... Szedd csak a terhesvitamin tovább :)
nagyon helyes, bator dontes
aki szekal miatta, az savanyu, rosszindulatu, bunkó, stb.. nehogy törödj vele!
nekem volt egy ismerosom, 4 evesen halt meg a kisfia (rakban), és amikor ugy dontottek a szulei, hogy ujra megprobaljak, en orultem, es sok sikert kivantam.. eszembe se jutott semmi ilyesmi, amiket neked mondtak, csak az, hogy milyen batrak, es hogy remelem sikerul, es tok jo lenne..
hogy mondhat neked(vagy barkinek) ilyet valaki!?!
az ilyenek meg se érdemlik, hogy megoszd veluk azt, hogy babat szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!