Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Házas élet missed ab után?

Házas élet missed ab után?

Figyelt kérdés
Kórházba erről nem kaptam felvilágositást! 6 hetet itt is meg kell várni?
2013. júl. 1. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem. De mindenki maga érzi. Ha jólesik, miért várni?
2013. júl. 1. 15:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát csak egy seb van ott...Igazából pénteken volt a műtétem, de már a vetélésem elött sem sexeltünk, pont azért nehogy elmenjen a baba...

Lelkileg még rossz de hiányzik nagyon a férjem...

2013. júl. 1. 15:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Jah már nem vérzek, semmi bajom nincs...
2013. júl. 1. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha már nem vérzel akkor lehet, nem kell 6 hetet várni. Nekem szörnyű volt a lelki oldala, mert mindig az elveszett babám jutott eszembe. Nem mintha amúgy tudtam volna bármi másra gondolni.:(
2013. júl. 1. 15:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon rossz! 9 hetes terhes voltam, és tényleg mindennel vigyáztam! Akárhányszor ránézek a 3 éves fiamra elsirom magam! Mikor a kórházból hazaértem itt volt az iróasztalon a magnéziumos doboz, azt is megláttam kész végem volt! De próbálom ugy nézni hogy nem volt még itt az ideje, és nem is volt egészséges!

A legjobb barátnőm 7 hetes terhes!!! Szerintetek???

Irigy vagyok, utálok örülni a terhességének... De ha nem lépek tovább meg fogok örülni!!!!!

Mig bent voltam a kórházba volt egy kismama aki 34 hetes terhes volt. Délelött érezte mozogni a babáját, délutánra pedig sajnos már nem volt szivhang!!!!!!

Borzasztó!! De inkább egy 9 hetes terhességet veszitsek el mint egy 34 heteset!!!

Fel kell állni és ujra próbálkozni!!! Nem szabad feladni!!!

Hidd el én is nagyon sokat sirtam! De ujra terhes leszek, és ki fogom tudni hordani!!!!

2013. júl. 1. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves négyes válaszoló, tudom, hogy nem úgy értetted, de elég félreérthető volt a válaszod. Szegény kérdező sehol nem írta, hogy őt nem viseli meg. Szegénynek el tudom képzelni milyen érzés lehetett most olyan mondatot olvasni ami azt sejteti, hogy őt nem érdekli ez a szörnyűség :(
2013. júl. 1. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim és a kórházban is, hogy várjunk 6 hetet. Közben meg is jött az első menzim. A kontrollon minden rendben volt a doki mondta, hogy lehet próbálkozni is újra a babával. Az első együttlétből született a kisfiam. Ha nem tudsz várni 6 hetet akkor is mindenképp óvszerrel védekezzetek, nehogy valami fertőzést kapjál.

Mielőbbi testi-lelki gyógyulást kívánok és egészséges kisbabát!!! :)

2013. júl. 1. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Az enyém is 9 hetes volt, több mint egy évig vártunk rá, ő volt az első babám. Én is mindenre vigyáztam.:( Terhes nőre, babára nem tudtam sírás nélkül ránézni. A sógornőm ugyanígy volt mint a te barátnőd, azzal a különbséggel, hogy ő nagyon utál bennünket (a férje családját). Egyetlen jó szava nem volt hozzám, semmi együttérzés. Szörnyű volt végignézni a terhességét, tudom ez gonoszul hangzik. Én nem tudtam volna ilyen érzéketlen lenni mint ő, de hál istennek nem vagyunk egyformák. Amikor láttam a fiukat, akkor mindig az én gyerekem jutott eszembe, ő két héttel született volna hamarabb.

Igen, én is tudom, hogy így kellett lennie, de ez sovány vigasz. Igaz, még mindig jobb 9 hetesen, mint a végefelé. A szívem szakad meg amikor ilyeneket hallok.:(

Azóta van egy 7 hónapos kisfiam, de az első babám elvesztésén szerintem soha nem fogom túltenni magam.

2013. júl. 1. 16:15
 9/11 A kérdező kommentje:

Nincs gond ezzel, tényleg!!! Egész délelöttig még én is bőgtem, de megnéztem egy klippet, ami miatt igazán jó lett a kedvem, és azt amit leirtam ugy is érzem!!!

Amugy a zene is szerintem fenomén, de a klipp meg nagyon nagy erőt adott!!!! Nézzétek végig ha gondoljátok!

http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs

2013. júl. 1. 16:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Megint 4-es vagyok.

Jaj, dehogy értettem úgy, hogy a kérdezőt nem érdekli. Tényleg félreérthető voltam? Sajnálom ha igen.

Kedves Kérdező, hidd el, nagyon meg tudlak érteni. Én sem tudtam örülni mások terhességének, itthon mindig csak bőgtem. Irigy voltam mindenkire, és nagyon kevés embert tudtam megtűrni magam mellett.:(

Amikor hazajöttem a kórházból, akkor tesóm eljött meglátogatni, és az volt a legnagyobb problémája, hogy anyukánk túl gyakran megy hozzájuk látogatni a gyereküket, és szegény felesége totál kivan ettől. Előtte derült ki, hogy a felesége megint terhes, de azt se tudta, hogy hány hetes. Én elvesztettem a babámat, nekik meg az fájt, hogy anyám kíváncsi a gyerekükre.

Utána az egyik barátnőmről derült ki, hogy terhes, ő meg azon panaszkodott nekem, hogy csak 2 év korkülönbség lesz a 2 gyereke között, és az milyen kevés.:(

Bocs, hogy én meg itt panaszkodok, de ezeken nem tudok túllépni.

Tényleg ne haragudj, ha félreérthető voltam, de eszembe sem jutott olyasmi, hogy téged nem visel meg. Sajnálom nagyon a történteket.:(

2013. júl. 1. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!