1 héttel missed ab után nem baj, hogy még vérezgetek?
Figyelt kérdés
Csak tisztasági betétet használok (nagy nem kell), de folyamatosan, minden nap a műtét óta vérzek, csak pisiléskor, néha a betéten is van. Nem csak pár napig kéne??Fájdalmam nincs, pici menses szerű fájdalom.2013. jún. 24. 13:27
1/2 anonim válasza:
Nem baj. Én 10 napig véreztem, abból az utolsó pár nap volt csak barnázás. Amúgy 6-7 napig vérzés volt rendesen.
Nekem azt ondta a dokim, 10 napig vérezhetek...így is lett.
Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Én legalább 2 hétig véreztem, utána nem sokkal meg megjött a menstruációm is, úgyhogy olyan volt, mintha egy hónapig mestruálnék!!! De én rendes betétet használtam, és sokszor az is elázott!
Úgyhogy szerintem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!