Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elveteltem? Bovebben lent!

Elveteltem? Bovebben lent!

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 16:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Elment a baba :( de meg bennt volt, csak elhallt . Meg tegnap este megmutott az orvos h kiszedje nehogy valami fertozest vagy mergezest kapjak el :( koszi mindenkinek h szoritottatok azert! <3
2013. jún. 25. 07:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Istenem! :( Nagyon sajnálom, őszintén megkönnyeztem :(

Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!!!

2013. jún. 25. 07:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom:( kitartást
2013. jún. 25. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnalom :(

Mi elobbi gyogyulast testileg es lelkileg is!

2013. jún. 25. 09:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2013. jún. 25. 16:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia, nagyon sajnalom! En vagyok az aki irta nem minden verzes vetelest jelet. Tudom hogy ez nem vigasz de hidd el nem vagy egyedul! Nagyon sok no atesik ezen.. En aprilis 29-en veteltem el de ugy hogy mar az 5-ik honapban jartam es semi elojele nem volt. Egyszer cask verzgetni kezdtem es 2 napra ra megszuletett tokeletes, elo kisfiam aki mivel fejletlen volt meghalt 1 percen belul.. Nekem isvolt kuret utana mert nem jot ki a mehlepeny teljesen... Latod ilyen is van.. Kitartast nektek!
2013. jún. 25. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!