Lehet, hogy elvetéltem? Mit csináljak?
Nem fáj semmi. Kb 6 hetes terhes lehetek.
Raktam be tisztasági betétet és barnás valami van rajta. Amikor meg elmentem pisilni 2x is fehéres rózsaszínes darabkák jöttek ki.
Bármitől lehet, nem kell fejvesztve rohanni az orvoshoz, ameddig nem vérzel vagy görcsölsz erősen, 6 hetesen úgysem fog tudni mondani semmit. El lehet menni UH-ra, de 6 hetesen még valószínűleg nincs szívhang. Nem fogják tudni, hogy még nincs, vagy már nincs, de valószínűleg még nem lesz. Neked meg felesleges para. Kerüld a szexet, ne fürdödj meleg vízben, csak zuhanyozz, feküdj minél többet és a 7. héten kiderül, mi a helyzet. Szedj terhesvitamint és napi 2-szer Magne B6-ot. Ennyit tehetsz.
Nekem azt mondta a doki, hogy nem fog hormont adni, mert a természet szelektál, nem szabad beavatkozni. Kivéve, ha már bizonyított (korábbi vetélés stb.), hogy hormonproblémák vannak.
A 7. héten minden rendben volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!