Most akkor elvetéltem, vagy mi van? Mit kéne csinálnom?
Tegnap előtt csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Felhívtam a kórházat, kértem nőgyógyászatra időpontot. Három hétre adtak (éljen az egészségügy). Ma reggel görcsölve ébredtem. Megjött. A szokottnál erősebb, egy kicsit jobban fáj, de nem elviselhetetlen.
Arra gondoltam biztos hibás a teszt. Nem hagyott nyugodni a dolog, nagyon terhesnek éreztem magam, ezért megcsináltam a másikat is. Erős pozitív.
Tudom hogy hülye a kérdés, de most mégis mit csináljak?
Fogalmam sincs, hogy most üljek a sejhajon, vagy pánikolva hívjam a mentőket?
Két terhességem volt már, ebből egy szülés és egy ab. Mindkettőnél megjött többször is a menstruációm, de nem így, inkább vérezgetés volt, amit a kislányomnál a gyógyszerre fogtam, a másiknál viszont tudtam, hogy terhes vagyok.
Ha a szokottnál erősebb a vérzés, akkor sajnos sokat az ügyeleten sem tudnának tenni.
Nekem egyszer volt hasonló, megkérdeztem az orvosomat hogy mi a teendő, azt mondta, ha normál módon lemegy a vérzés, akkor semmit. Ha megmaradnának a terhes tüneteim, vagy más furcsaság lenne, akkor menjek el hozzá, egyébként "a természet elintézi".
Nem talált babát az orvos, annyit mondott menjek vissza jövő héten, és megnéz.
De valszeg vetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!