Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Az normális, hogy missed ab...

Az normális, hogy missed ab műtét után csak 1 napig véreztem?

Figyelt kérdés
A kórházban, aznap nagyon, de másnap itthon már nem, nagyon enyhe "valami" kis rózsaszínes az is fél napig...csak a hasam fáj, olyan "húzódik" érzés, nincs lázam, semmi...ki meddig vérzett?Ez most jó így vagy nem?
2013. jún. 19. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor rendesen kitisztítanak, én sem véreztem sokat, pedig ezzel riogattak. Még az első felállás előtt megkérdeztem a dokit, hogy nagyon fogod- vérezni aztmondta dehogy is.
2013. jún. 19. 12:15
 2/3 anonim ***** válasza:

én a műét napján véreztem, másnapra elmúlt. aztán 2 nap múlva erős vérzés kezdődött görcsökkel, ez kb 1 hétig tartott. olyan volt, mint egy erősebb menstruáció.

a következő vérzésem aztán már a ciklus szerint 28 napra jött.

de mindenkinek más a szervezete, másképp tisztul.

Nekem azt mondták, hogy ilyenkor bármi normális. a görcsök miatt is aggódtam, de arra is azt mondták, hogy amíg olyan, mint egy mensi, addig nincs gond.

de volt a ismerősöm, aki nem vérzett, hanem egy hónap múlva jött meg neki, mint rendesen

szóval ez is normális

amíg nincs lázad, és erős görcseid, addig ne aggódj

2013. jún. 21. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
En sem vereztem, cask 1 napig gyengen, utana 30 napra megjott a mensim rendesen.
2013. jún. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!