1/4 anonim válasza:
Ez az info így elég kevés! Milyen a köhögése, mikor műtötték, hány éves a gyermek, van e háttérbetegsége? Pl. Asztma, allergia? Iszik e elég folyadékot? stb...
2/4 A kérdező kommentje:
Csütörtökön műtötték,este alvás közben ,és reggel köhög,nem nagyon de azért aggaszt,3 éves és asztma gyanús de pont ez miatt is vették ki neki,szóval jó lenne ha megszünne ez a köhögés már.
2013. jún. 9. 06:25
3/4 anonim válasza:
Remélem ma már jobban van a picikéd. Én arra tudok gondolni hogy az intubálás miatt még érzékeny a kis torka. És persze betadinet is kapott rendesen. Ha nem nagyon köhög, akkor szerintem el fog múlni. Azért írd me mi a helyzet?
4/4 anonim válasza:
Normális a köhögés orrmandula műtét után, a vér távozik vele, régen én is köhögtem fel vért műtét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!