Mostanában tényleg ennyire sok a vetélés?
Vagy csak nekem tűnik fel hogy minden 10.kérdés ezzel kapcsolatos? :( :(
Le írnád hogy mennyi idősen vetéltél el és hogy kiderült e a probléma?/Vizsgáltattad-e utána a TSH-d vagy egyéb kozkázati faktorokat?
Igen ez is egy érdekes kérdés hogy mit hivunk vetélésnek.De azt hiszem azért sima menzesznek se mondhato egy 5-6 hetes terhesség elvesztése.
Én ezt is vetélésnek hívom és érzem de értem a felvetésed ez szerintem a nagyon korai kategoria. Az első 12 hét rizikos utána pedig azért ritkább a vetélés.
Én ezt is megértem. A nő anya lesz mikor megtudja a terhességét neki/nekünk az embrió elvesztése is ugyanolyan fájdalmas lelkileg mintha 20 hetesen hagy itt minket vagy ne adj isten még később. Vártuk akarjuk a miénk már akkor és már akkor a pozitív teszttel anyának érezzük magunkat.
De viszont a ciklusod se mindig egyforma, és a peteérés sincs mindig napra pontosan 14. napon. A terhességi teszt egy cisztára is elváltozhat sajnos (ezt is tapasztaltam) aztán rohanás a dokihoz hogy jön a vér és elmegy a baba holott semmi baba nem volt még ott...
Vetélés a 6 hét is orvosilag ez tuti. De én még mindig úgy gondolom, hogy nem kéne a hiperszuper érzékenységű teszt és sok sírástól kímélnénk meg magunkat. Én nem hiszek a terhességemben míg azt nem látom egy 25-ös teszten. Nekem az 7. héten lett pozitív 8 hetesen mentem dokihoz.
Igen :)
A Fiammal meg a sima egyszerű clearblue nem várt után pár nappal előtte negatívak voltak.
Második terhességemnél ugyanúgy uh-al figyelték a peteérést és mikor 24milis volt a tüsző akkor kellett együtt lennünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!