Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Most ezek minek örülnek?

Most ezek minek örülnek?

Figyelt kérdés

Vagy csak nekem meglepő, hogy összevissza nevetgélnek? Az elvetélt (?) picivel a kezükben?

http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U

2013. jún. 7. 20:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

áruljátok már el, hogy élhetett ez a kis baba, 21 hetesen éretlen tüdővel stb....

gondolom szerepeltek több tv-ben meghívták őket, a youtube-ra is feltették.

2013. jún. 7. 21:06
 22/30 A kérdező kommentje:
Szerintem (de lehet csak én gondolom így) ha orvosi segítség nélkül élt 20 percet, akkor prvpsi segítséggel talán még túl is élhette volna.
2013. jún. 7. 21:07
 23/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem biztos, hogy olyan nagyon éretlen volt a tüdeje. Aztán az is lehetséges, hogy születése előtt kapott tüdőérlelőt.
2013. jún. 7. 21:09
 24/30 anonim ***** válasza:
Lehet h vmi csoda folytán akkor tényleg életben tarthattál volna gépeken oké. De csak gondolj bele szerinted egészséges lett volna? Biztos h hatalmas károsodásokkal kellett volna "élnie". Jobb ez így h nem maradt életben. Csúnya nagyon ilyet mondani de az nem lett volna élet ami rá várhatott volna. Ha valóban élt még mikor megszületett.
2013. jún. 7. 21:11
 25/30 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2013. jún. 7. 22:26
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy élt amikor megszületett és azért mosolyognak és fényképezkdnek ,mert akkor biztosan inkubátorba tették volna és ellátok volna, vizsgálták volna stb... nem hagyták volna,hogy hosszú percekig órákig orvosi ellátás nélkül fényképezgessenek,szóval szerintem tuti halott volt ez a baba,és nem értem mit nevetnek....
2013. jún. 8. 13:44
 27/30 anonim ***** válasza:
63%
Megható egyben szomorú videó. Viszont valahol meg értem őket. Nem tartom akkora bűnnek hogy a halott babával fényképezkednek.az ő gyermekük, semmi provokáló nincs a videóban.
2013. jún. 9. 00:24
 28/30 anonim ***** válasza:

Itt nem is az a baj h fotók készültek vele. Szó sincs erről. Mindenki másképp dolgozza fel ezt. Csinálja meg a videót is. De könyörgöm miért kell interneten ezt mutogatni.

Az meg már az én véleményem h tuti még fényképet se csináltam volna róla. Eléggé komoly emlékem maradt volna fejben is róla. A szívem szakadna meg ha így nézegetném vissza az elvesztett gyermekemet. De mondom ez csak az én nézetem.

2013. jún. 10. 06:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy baba bizonyosan nem tartható életben sokáig semmilyen körülmények között, akkor igen, odaadják a szülőknek, hogy legalább azt a rövid időt ne gépek között töltse, el tudjanak búcsúzni, szeretgessék, stb... USA-ban legalábbis. Én semmi megbotránkozni valót nem látok ebben. Inkább csak szeretetet. Amúgy volt vki aki rendesen el is olvasta a szöveget alatta és meg is értette, vagy csak a szörnyülködésig sikerült eljutni?

Az mennyivel jobb, hogy ha egyből megy a kórházi hulladékba egy ilyen baba?! Én ezen vagyok kiborulva. Tudom nem szerencsés ilyeneken agyalni, de én arra is "készültem", hogy ha elveszteném a babámat bármi oknál fogva, akkor szeretném látni, megérinteni, megörökíteni, és ELTEMETNI. Szerintem az egyetlen vitatható kérdés ebben, hogy miért muszáj a világ elé tárni. De hát mindenki úgy dolgozza fel, ahogy neki a legjobb. Nekünk pedig nem kötelességünk megnézni.

2013. jún. 11. 22:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Ezek valami más vallásúak lehetnek?Valami szektások talán?
2013. jún. 24. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!