Most ezek minek örülnek?
Vagy csak nekem meglepő, hogy összevissza nevetgélnek? Az elvetélt (?) picivel a kezükben?
http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U
áruljátok már el, hogy élhetett ez a kis baba, 21 hetesen éretlen tüdővel stb....
gondolom szerepeltek több tv-ben meghívták őket, a youtube-ra is feltették.
Itt nem is az a baj h fotók készültek vele. Szó sincs erről. Mindenki másképp dolgozza fel ezt. Csinálja meg a videót is. De könyörgöm miért kell interneten ezt mutogatni.
Az meg már az én véleményem h tuti még fényképet se csináltam volna róla. Eléggé komoly emlékem maradt volna fejben is róla. A szívem szakadna meg ha így nézegetném vissza az elvesztett gyermekemet. De mondom ez csak az én nézetem.
Ha egy baba bizonyosan nem tartható életben sokáig semmilyen körülmények között, akkor igen, odaadják a szülőknek, hogy legalább azt a rövid időt ne gépek között töltse, el tudjanak búcsúzni, szeretgessék, stb... USA-ban legalábbis. Én semmi megbotránkozni valót nem látok ebben. Inkább csak szeretetet. Amúgy volt vki aki rendesen el is olvasta a szöveget alatta és meg is értette, vagy csak a szörnyülködésig sikerült eljutni?
Az mennyivel jobb, hogy ha egyből megy a kórházi hulladékba egy ilyen baba?! Én ezen vagyok kiborulva. Tudom nem szerencsés ilyeneken agyalni, de én arra is "készültem", hogy ha elveszteném a babámat bármi oknál fogva, akkor szeretném látni, megérinteni, megörökíteni, és ELTEMETNI. Szerintem az egyetlen vitatható kérdés ebben, hogy miért muszáj a világ elé tárni. De hát mindenki úgy dolgozza fel, ahogy neki a legjobb. Nekünk pedig nem kötelességünk megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!