Most ezek minek örülnek?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem meglepő, hogy összevissza nevetgélnek? Az elvetélt (?) picivel a kezükben?
http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U
2013. jún. 7. 20:13
11/30 anonim válasza:
Bocsi most látom az előző válaszodat. Én is össze kevertelek vkivel :)
12/30 anonim válasza:
Jesszusom, meg sem nézem inkább a videót.
De ahogy itt olvastam... Nem értem, miért enged ilyen tartalmú videót a youtube fennhagyni? Ha jól veszem ki a szavaitokból, ez simán halottgyalázás.
13/30 A kérdező kommentje:
Igen én is halottgyalázásnak mondanám...
2013. jún. 7. 20:37
14/30 anonim válasza:
De most komolyan? Szerintetek akik elvesztik a kicsijüket és csinálnak egy ilyen megemlékezős videót oké legyen otthon nekik és nézzék néha vissza ha nekik úgy jobb. De miért kell kitenni??? Nagyon el van korcsosodva az ember. Amikor már egy ha egy halott babát nézegetnek és az normális! :/ Bocsi a nyers válaszért de nem tudom jobban megfogalmazni a véleményemet.
15/30 anonim válasza:
Atya ur isten.. ezek nem normáliak!!! NEM NORMÁLISAK!!! egyszerüen az nem lehet, hogy ezek normálsiak...szegény pici baba..még kis sincs fejlődve rendesen, és igy kell vee bánni..ezek tuti, hogy nem százasok!!!
16/30 anonim válasza:
Tuti nyereségvágyból készítették a videót, eladják stb,.
Mindenesetre nem normálisak, ahogy ott mosolyognak ...
a kislány is..
17/30 anonim válasza:
Ahogy olvasom, születés után 20 percig még élt.
Lehet, hogy ekkor készültek a fotók.
Bár én akkor se tennék föl a netre ilyen videót.
18/30 A kérdező kommentje:
Sztem ha nyereségvágyból csinálták volna akkor nem youtube-on lenne nem?
2013. jún. 7. 21:00
19/30 anonim válasza:
Ha 2 órát élt volna se tudtam volna így mosolyogni. Tisztában lettem volna vele h percek kérdése és elvesztem. Szóval totál elmeháborodottak az tuti!!!
20/30 anonim válasza:
20 percet élt a baba, és megkapta a maximális szeretetet, amit csak kaphatott. De hogy youtube-ra feltenni? Ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!