Melyik dátumot mehetett el a baba? (Lent részletek)
29.-én volt meg a mensim, 16.-án többször szeretkeztünk óvszer nélkül természetesen :), 2.-án teszteltem halvány pozitívat és az azelőtti napokban egy csomó tünetet észleltem magamon (megduzzadt, érzékeny mellek, iszonyatos derékfájás- nekem SOSINCS ilyen-, egy délelőtt hasmenés- ez sem :)-, erős szurkálás jobb oldalon a méhemben, puffadás stb.), de végülis a teszt megmagyarázta a dolgokat.
Kb. egy hetet késhetett, aztán volt 2 nap maszat, tamponra sem volt szükségem még éjszaka sem. Ez elmúlt, rá pár napra csináltam egy tesztet de negatív lett, viszont a szurkálás, haspuffadás stb. megmaradt. Pár hétre rá megjött, nagyon durva volt, átáztam 2 óra alatt a tamponon is pedig nekem mindig kevés van, alvadt vérdarabos volt egy napig és rohadtul görcsölt a hasam, nem tudtam mozdulni. Kb. egy napig volt ilyen sok és ilyen fájdalmas és szokatlan, aztán normálisan jött.
Az lenne a kérdésem, hogy a 'baba' mikor ment el, melyik vérzéskor? :|
Hát ezt nem tudom, hogy mitől van vagy mi a jó a problémádnak, de sztem a vetélés nem ettől van...
Köszi, nekünk már a 3. babánk lett volna, de így is borzalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!