Fertőző osztályon való látogatás után baba látogatás. Ti mit tennétek? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Anyósom meglátogatta fertőző osztályon lévő rokonát, akit súlyos hasmenéssel kezelnek. Két percig voltak bent, kaptak zsákot a cipőre, és utána kezet kellett mosniuk. 6 hónapos kislányomhoz minden nap szokott jönni, ma is fog. Ti elküldenétek, vagy hagynátok, hogy babázzon?2012. júl. 9. 17:23
3/10 anonim válasza:
megkérném hogy ne jöjjön és ehhez ragaszkodnék, ha nem érti meg akkor is.
4/10 anonim válasza:
Megkérném,hogy legközelebb fordítva látogasson,előbb titeket,utána beteget.A fertőző hasmenés egy babára nézve nagyon veszélyes.Sajnos tapasztalatból beszélek.
5/10 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a kórházban, ide minden nap jár. Kértem a férjem, hogy beszéljen vele, de szerinte elég volt a kórházi óvintézkedés. Szerintem nem, és ki tudja, meddig lappanghat is, ha esetleg elkapta.
2012. júl. 9. 17:52
6/10 xStefix válasza:
1-2 napot talán ő is kibírna az unokája nélkül. Inkább ez az áldozat, mint egy esetleges betegség.
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez egy olyan család, akik betegen is jönnek, még meg is puszilják a gyereket, mielőtt elmondják, hogy bajuk van. A férjemmel gyakori a konfliktus e miatt, azt hiszi, hogy én utálom őket, pedig csak a babát féltem. És szerintem ők is jobban vennék, ha ő közölné velük tapintatosan,hisz mégiscsak az ő rokonai.
2012. júl. 9. 18:02
8/10 anonim válasza:
Ha tapintatosan nem megy, meg kell mondani kerek-perec.
Ne jöjjön, mert félted a gyereket!
Ebbe nem köthet bele.Mióta meg van a fiam, ő az első és senkinek nem engedek ebből.
Ha megharagszik, majd megbékül idővel.
9/10 anonim válasza:
Az én kisfiam a koraszülött osztályon, inkubátorban kapta el pl a rota vírust! Nem külső ember fertőzte meg, hanem úgy magyarázták a nővérek, hogy ez a vírus pl a levegőben száll, és hiába minden óvintézkedés, fertőtlenítés, mégsem lehet kizárni teljesen. Azaz: az orvos bement a fertőző osztályra vizitelni a kicsikhez, aztán kézmosás, fertőtlenítés, persze arcmaszk meg lábzsák, meg másik köpeny, meg minden...mégis ott csücsülhet a kórokozó a ruháján, és viszi át magával a másik osztályra. Előfordul... Én nem engedném a babát látogatni, ha aznap fertőző betegnél volt az illető. Menjen haza, zuhanyozzon le, váltson ruhát, és másnap jöhet. Mert kizárni mindent úgysem lehet, de ez a minimum!
10/10 anonim válasza:
Ja, és párodnak mondd meg, hogy majd ha a gyerek minden kötelező védőoltást megkapott már (azaz 18 hónapos korától) már nem fogod ennyire félteni a fertőzésektől, addigra az immunrendszere is sokat erősödik! Ez a szöveg nekem mindig bejött...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!