7 hetesen halványodó teszt bajt jelent?
Abbamaradt az állandó rosszullét, volt még otthon két teszt, ami elég halvány lett. 1 hete voltam uh-n, akkor minden rendben volt, volt szívhang is, az összes addigi teszten egyforma erős volt a két csík, most az elmúlt kettő nagyon halvány lett reggeli vizeletből.
Tudom, hogy ilyenkor már nem szabadott volna tesztelni, de ugye ez nem feltétlenül jelent bajt? :(
Van esetleg képed?
(Volt már olyan kérdés, ahol halványodás miatt aggódott a kérdező, és nem lehetett meggyőzni, hogy az az árnyalatnyi világosodás nem halványodás, és az még bőven belefér...)
Ha valóban halványodik, én a biztonság kedvéért elmennék soron kívül egy UH-ra, hogy megnyugtasson, mert az aggódásnál semmi nem rosszabb...
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
A régebbieket 2-3 héttel ezelőttig csináltam, a világosabb a ma reggeli. Kb annyira erős mint a legelső tesztjeim. :(
Huhh, hát ez valóban elég halvány :/
Mióta csökkentek a tünetek?
Nekem egy hétfőn volt vérzés, az ügyeleten megnyugtattak, hogy van szívhang, mégis összeesett szerdára az embrió, szombatra pedig elmúlt a mellfájdalom, és megállapították a missed ab-ot (akkor reggel teszteltem hasonlót, mint a tied 😞)
Én gyorsan elmennék egy magándokihoz... Tenni valószínűleg úgysem tudna mit, ha gond van, de legalább tisztában lennél a tényekkel, ha pedig minden rendben, akkor megmyugodhatnál (és befejezhetnéd a tesztelést 🙂).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!