Halványodó teszt?
Tegnap csinaltam először tesztet, 9 vagy 11dpo, (az applikáció mast mond mint az ovu teszt)
És pozitiv lett a tesztem!
Ma reggel ismét csináltam hogy erősödik-e, és a reggeli tesztem erősödött( első link)
Mivel már volt egy kémiai terhességem nem tudom megnyugtatni eléggé magam ezért most délután ismét teszteltem és ez extra halvány lett(második link, az egyik egy 10es a másik 25os teszt)
Lehetséges hogy csak híg volt a vizelet vagy ilyenek?
Vagy szerintetek ennyit halványodott volna reggel óta?
Ez is kémiai lesz?😭
Délutáni vizelet halványabb az elején, ez normális.
Azért is mondják, hogy reggel csináld.
Reggel koncentrált vizelethez használtál egy 10es érzékenységű tesztet. Délután, hígabb vizelethez 25ös erősségűt.
Pont az történt, amire lehetett számítani. Nem gyengült a teszted, hanem tök rosszul használtad. Ha az erősödést akarod nézni, akkor ugyanabban az időpontban kell, ugyanolyan tesztet használni. Amúgy teljesen felesleges naponta 3 tesztet csinálni, attól nem leszel terhesebb.
Delutan egy 10est es egy 25ost is csinaltam mert azt hittem a 10es nem jó. Ezek a két pici papirka tesztek.
Tudom hogy nem leszek tőle terhesebb csak ha az ember már átélt egy veszteséget nehéz ennyire könnyen megnyugodni hogy minden rendben és várni.
Az a zöld csak 10 esnek csúfolja magát az inkább 25 ös
2 naponta reggel ugyanolyan teszt nem naponta 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!