A barátnőm terhes, egyszerre lennénk terhesek, ha nem vételek el. Hogy lehet ezt jól kezelni?
Úgy éreztem már feldolgoztam a vetélést, lassan 5 hónapja történt, jelenleg nem is próbálkozunk, mert úgy döntöttünk visszamegyek dolgozni legalább 1 évre. Már van egy kisfiunk, ő bölcsődébe ment. A barátnőm nemrég bejelentette hogy terhes, 12 hetes és úgy néz kislányuk lesz. Ez nagyon feltépte a sebeket, mert én végig úgy éreztem kislányunk lesz a vetélés előtt. Eszembe jut hogy egyszerre lennénk most terhesek, majdnem egyidős lányaink lennének, és elsírom magam. Nagyon szar embernek érzem magam, hogy nem tudok tiszta szívből örülni az örömének.
Hogy lehet ezt jól kezelni? Idővel könnyebb lesz? Azt hittem már túl vagyok az egészen, erre előjött újra minden. Járt valaki hasonló helyzetben?
Nagyon nem irigyellek, kitartást, el fog jönni a ti időtök is.
Én a másik oldal vagyok. Gyerekkori legjobb barátnőmmel 3 hét különbséggel lettünk terhesek. Neki sajnos a 35. héten meghalt a babája, enyém egészségesen született. Sokáig nem mertem írni neki, nem akartam bántani. Nehéz ilyenkor a másik oldalnak is, főleg ha szoros a viszony.
Oké, és? Nem kell kivetíteni rá a saját problémádat - hogyha pedig nem tudsz megbirkózni a tudattal és jó szívvel állni hozzá, akkor nem kell barátozni vele.
Jobbat teszel neki is és magadnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!