Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha 15 dpon halvány a predi,...

Ha 15 dpon halvány a predi, akkor gond van?

Figyelt kérdés
A 15. dpo ovu teszt alapján van, 9.dpon teszteltem először alig látható pozitívat. Most egy nap késésnél újra teszteltem hogy majd szép erős lesz, de nem. Van akinek lett ilyen esetben jó vége a dolognak vagy ha 6 nap alatt nem lett erős, akkor mindegy.
ma 06:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekel létezik e pozitív kimenetel ha az elején ilyen lassan indul. Az tudom hogy van akinek egy nap késésnél halvány, mert pl később volt ovu, de gondolom az nálam nem játszik mert akkor nem lett volna a tesztem pénteken már halvány.
ma 06:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom ugyan nincs erről a felállásról, de a leírtak alapján ez nem a legjobb jel. Mindenesetre szorítok
ma 06:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire halvány az a halvány?

Csak mert sokszor sokmindent láttunk itt már. Valaki a hajszállal halványabb tesztre is azt mondta, hogy alig látszik...

Nekem egyébként amikor valóban halvány maradt a tesztem, ott nem lett jó vége sajna.

ma 07:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát ez nem a hajszállal véknyabb sajna.

[link]

Remélem megjön viszont lassan akkor.

ma 07:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
3 vagyok. Nekem is ilyen maradt sajna. Nekem petezsák lett, de üresen maradt.
ma 07:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Mennyi nap késésnél jött meg neked ezután?
ma 07:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött meg. 9 hetes lettem volna már, amikor műtöttek.
ma 07:52
 8/12 A kérdező kommentje:
No az nekem nagyon nem kéne karácsonykor. Remélem addig elindul. Köszi a választ!
ma 08:05
 9/12 A kérdező kommentje:
És sajnálom.
ma 08:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon halványka, ha reggeli első vizelet és nem jártál egész éjszaka pisilni előtte. Nekem kb. 26-os HCG-nél volt hasonló a facelle, természetesen nem lett belőle élő terhesség.
ma 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!