Aki az első trimeszterben veszítette el a babáját, kiderült mi volt az oka?
Nagyon sajnálom, milyen vizsgálatokat néztek?
Mennyi idős vagy?
Lombik vagy spontán?
Nem derült ki, nem is nézték.
Az elsőnél kaptam progipótlást barnázás miatt, de csak szájon át, kisebb adagot, utána az ügyeleten mondták, hogy legközelebb inkább hüvelyi úton használjam, mert jobb a felszívódás.
Utána volt egy kémiaim, amit csak véletlenül tudtam meg a sürgősségin vérvételből, de ott nem is kaptam semmit, kb. fel sem fogtam, hogy terhes lehetek/voltam (elég össze-vissza ciklusaim voltak). Lehet, hogy ott már úgyis mindegy volt, mert már csökkent a hcg-szint, ezt sem fogom már soha megtudni.
A kisfiammal pedig egyből a pozitív teszt után kaptam hüvelyi progeszteronpótlást, egyébként minden változatlan volt (még a barnázás is...), de ő szerencsére megszületett gond nélkül.
De én is viszonylag későn kezdtem, már az elsőnél is 34 voltam, szóval ez is lehetett ok. Vagy csak a balszerencse. Ki tudja?
#2! Immunbetegségeket, mert már volt egy ismert autoimmunom. Meg genetekiait, hogy hordozok-e valamit. Mindkettő negatív lett. De attól még a petesejt lehetett hibás.
42, lassan 43 és nem lombik.
Én is sajnáltam, de, ha ő megszületik, most nem lenne itt ez a kis csoda, akit épp etetek.😁 Szóval valószínűleg ennek így kellett lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!