Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Aki az első trimeszterben...

Aki az első trimeszterben veszítette el a babáját, kiderült mi volt az oka?

Figyelt kérdés
nov. 2. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Valószínűleg rossz minőségű volt a petesejt, mert 100 éves vagyok. Egynél nem is vizsgálják. Nekem a korom miatt néztek még két vizsgálatot, de mindkettő jó lett.
nov. 2. 12:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, milyen vizsgálatokat néztek?

Mennyi idős vagy?

Lombik vagy spontán?

nov. 2. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem derült ki, nem is nézték.

Az elsőnél kaptam progipótlást barnázás miatt, de csak szájon át, kisebb adagot, utána az ügyeleten mondták, hogy legközelebb inkább hüvelyi úton használjam, mert jobb a felszívódás.

Utána volt egy kémiaim, amit csak véletlenül tudtam meg a sürgősségin vérvételből, de ott nem is kaptam semmit, kb. fel sem fogtam, hogy terhes lehetek/voltam (elég össze-vissza ciklusaim voltak). Lehet, hogy ott már úgyis mindegy volt, mert már csökkent a hcg-szint, ezt sem fogom már soha megtudni.

A kisfiammal pedig egyből a pozitív teszt után kaptam hüvelyi progeszteronpótlást, egyébként minden változatlan volt (még a barnázás is...), de ő szerencsére megszületett gond nélkül.

De én is viszonylag későn kezdtem, már az elsőnél is 34 voltam, szóval ez is lehetett ok. Vagy csak a balszerencse. Ki tudja?

nov. 2. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

#2! Immunbetegségeket, mert már volt egy ismert autoimmunom. Meg genetekiait, hogy hordozok-e valamit. Mindkettő negatív lett. De attól még a petesejt lehetett hibás.

42, lassan 43 és nem lombik.

Én is sajnáltam, de, ha ő megszületik, most nem lenne itt ez a kis csoda, akit épp etetek.😁 Szóval valószínűleg ennek így kellett lennie.

nov. 2. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocsi de #1 voltam.

nov. 2. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok! 42 évesen estél teherbe? Első baba?
nov. 3. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm. Igen😁Meg utolsó is, nagy valószínűséggel 😂
nov. 3. 10:14
 8/9 Szabobianka3 ***** válasza:
100%
30 éves voltam amikor mentem Volna uh kB 8-9 hetes lehettem mikor mondták hogy felszivodott terhesseg
nov. 5. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam hosszas és rengeteg kivizsgálás után kiderült, hogy 2. típusú cukorbeteg vagyok, illetve mthfr c677t Homozigóta vagyok. Valószínű az utóbbi volt az oka mindkét vetélésemnek, bár a cukorbetegség sem elhanyagolható... Minden más területen negatívak lettek az eredményeim. A cukrom beállt, a másikra vérhigítót szúrom, most kezdtünk el újra próbálkozni, 14-re nem várom. :)
nov. 6. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!