Akiknek az első trimeszterben megállt a baba fejlődése, melyik héten történt?
Ha azért kérded, mert megnyugtatást keresel a statisztikában: ahogy telnek a hetek, annál kisebb az esély a vetélésre. 🙂
Van egy kalkulátor, ami megmutatja, az adott terhességi kornál mennyi az esély a vetélésre:
Nekem ez sokat segített.
7+4, tegnap voltak 11,5 és 7,6 mmesek, hallhattuk mindkettejük kicsi szívét is.
U.i.: Igen-igen, tegnap én voltam az az elvetemült, aki az ikerterhességről is kiírt kérdést. 😅
Hát sajnos én olyat is tudok, akinek 20 hetesen, a második trimeszteri genetikai UH-n derült ki, hogy az élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenessége van a babának.
Szóval... Nem számít semmit az idő múlása. Egyszerűen ki kell zárni minden rossz gondolatot és már a legelejétől csak a szépre gondolni, mert amúgy az ember végig aggódhatnà az egész terhesseget.
Amikor orvoshoz mentem meg nem volt szivhang,amikor mentem a nyolcadik heten mar nem volt .
Qz volt a legrosszabb,hogy mondta az orvos,hogy fejlodott a magzat,aztan valami miatt elhalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!