Akinek volt vetélése, és nem volt vérzése, milyen tünetekből tudhatta volna utólag, hogy elhalt a magzat?
Sajnos semmi. Talán anyai megérzés, de inkább aggodalom, hogy úgy mész az ultrahangra, hogy sejted, hogy azt mondják, hogy baj van, de bízol benne, hogy minden rendben lesz.
Utólag visszatekintve: hasmenésem lett, előtte székrekedés volt. De az is előrdulhat.
Hasam keményebb volt. De át is lehet mástól.
Nekem 2-szer volt átlátszó, színtelen nagyobb mennyiségű folyasom, de arra azt mondta a nőgyógyász, hogy terhesség alatt teljesen normális.
Hányinger megmaradt utána is, de már nem hánytam ki semmit.
Két vetélésem volt már sajnos két terhességből. Az első terhesség durva tünetekkel járt és mikor egyik napról másikra szépen lassan elkezdtek elmúlni a hetedik héten, rögtön tudtam, hogy ez így nem oké. Előtte nem voltam még ultrahangon, emiatt mentem el és így derült ki, hogy nem élő már a terhesség. 9.hétig vártak az orvosok hátha beindul a vetélés, de semmi nem lett úgyhogy “missed ab” diagnózissal megműtöttek.
Második terhesség kíméletesebb volt, másabb tünetekkel, más intenzitásban, úgy éreztem két naponta “rosszabbodik” a helyzet a tüneteket tekintve. Majd a 6. héten egyik nap rosszul voltam nagyon, utána pedig már egyik azt követő napon sem voltam annyira rosszul. Szintén innen sejtettem, hogy nem lesz jó a dolog. Nem rohangáltam nagyon orvoshoz, a következő héten elment magától, de napokig görcsösen erősen véreztem, sokkal fájdalmasabban, mint egy erős menzesz. Szóval bementem a kórházba és kiderült, hogy inkomplett ab. Így is úgy is kés alá kellett feküdnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!