Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek volt vetélése, és nem...

Akinek volt vetélése, és nem volt vérzése, milyen tünetekből tudhatta volna utólag, hogy elhalt a magzat?

Figyelt kérdés

okt. 29. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nagyon gyakran olvasom azt hogy a 8. Heti ultrahangon derul ki hogy a magzat nem el.. meg allt a fejlodesbe.. de nem egyszer azt olvastam hogy a 12. Heti ultrahangon is volt mar ilyen.. nincs tunet semmi csak meg all a fejlodes
okt. 29. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőmnek pont a 12. hetin derült ki. Nem volt már szívhang. Visszahívták 3 nap múlva, hátha addig beindul a vetélés, de nem.
okt. 29. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem az ég világon semmi tünete nem volt, 6hetes 3naposan voltam, volt szívhang, minden rendben. 9 hetesen mentem vissza, akkor közölte, hogy sajnos megállt a fejlődése, szívhang nincs, kb 7hetesen állhatott le a méretei szerint. Ezután 1héttel műtöttek, ott is vizsgáltak ugye, ugyan az az eredmény: 7hetesnek megfelelő embrió, élet jelenségek nélkül és összeesett addigra a petezsák is. Nem volt se vérzés, se görcs, se semmi. Mellfeszülés, puffadás sem múlt el (ennyi "terhestünetem volt), csak a műtét után pár nappal
okt. 29. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Esélyem sem volt tudni. Maximum sejthettem volna, hogy ez így nem oké, mert soha semmi terhességi tünetem nem volt.
okt. 29. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos semmi. Talán anyai megérzés, de inkább aggodalom, hogy úgy mész az ultrahangra, hogy sejted, hogy azt mondják, hogy baj van, de bízol benne, hogy minden rendben lesz.

Utólag visszatekintve: hasmenésem lett, előtte székrekedés volt. De az is előrdulhat.

Hasam keményebb volt. De át is lehet mástól.

Nekem 2-szer volt átlátszó, színtelen nagyobb mennyiségű folyasom, de arra azt mondta a nőgyógyász, hogy terhesség alatt teljesen normális.

Hányinger megmaradt utána is, de már nem hánytam ki semmit.

okt. 30. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmi tünete nincsen. Én még a műtét napján is terhességi tüneteket produkáltam. Amit észrevetettem amikor kiderült az annyi volt, hogy az alhasam lassan húzodott napról napra vissza a műtétig. 12. heti uh-n derült ki, hogy 11. héten megállt a szívhang.
okt. 30. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Két vetélésem volt már sajnos két terhességből. Az első terhesség durva tünetekkel járt és mikor egyik napról másikra szépen lassan elkezdtek elmúlni a hetedik héten, rögtön tudtam, hogy ez így nem oké. Előtte nem voltam még ultrahangon, emiatt mentem el és így derült ki, hogy nem élő már a terhesség. 9.hétig vártak az orvosok hátha beindul a vetélés, de semmi nem lett úgyhogy “missed ab” diagnózissal megműtöttek.

Második terhesség kíméletesebb volt, másabb tünetekkel, más intenzitásban, úgy éreztem két naponta “rosszabbodik” a helyzet a tüneteket tekintve. Majd a 6. héten egyik nap rosszul voltam nagyon, utána pedig már egyik azt követő napon sem voltam annyira rosszul. Szintén innen sejtettem, hogy nem lesz jó a dolog. Nem rohangáltam nagyon orvoshoz, a következő héten elment magától, de napokig görcsösen erősen véreztem, sokkal fájdalmasabban, mint egy erős menzesz. Szóval bementem a kórházba és kiderült, hogy inkomplett ab. Így is úgy is kés alá kellett feküdnöm.

nov. 2. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!