Mi a különbség a 5-6. vagy 10-11. heti vetélés, magzatelhalás között?
Figyelt kérdés
okt. 9. 18:16
1/7 anonim válasza:
A hetek száma....
Veteltem el 13hetesen és 5hetesen. Ugyan olyan vokt kb.
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul fogalmaztam úgy értem, hogy az okai között.
okt. 9. 20:04
3/7 anonim válasza:
Nagyjából ugyanaz. Nem sikerült jól a produktum, vagy az anya immunrendszere, stb. Rendkívül bonyolult folyamat ez, bárhol hiba csúszhat bele. A legtöbb esetben soha nem derül ki az oka az első trimeszteri vetéléseknek.
4/7 A kérdező kommentje:
Anya immunrendszere az mit jelent? Ha legyengült az anya immunrendszere akkor a baba is nagyobb veszélynek volt kitéve?
okt. 10. 05:55
6/7 A kérdező kommentje:
Fantasztikus. :( És ezt hogy lehet kimutatni? Ha esetleg megint teherbe esnék hasonló vegkimenetelű lenne?
okt. 10. 09:24
7/7 anonim válasza:
Van rá laborvizsgálat, meg egy jó immunológus nem árt, de nem kell egyből rémeket látni. Ha megismétlődik a vetélés, akkor ki kell vizsgáltatni mi a probléma. Sokaknál gond nélkül lezajlik a vetélés utáni következő terhesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!