Nagyon gyakori, hogy a 10-11. héten elhal a magzat és ezt csak a 12. heti UH-n veszik észre?
Ma a munkahelyen feljött ez a téma kolleganök között, mesélte az egyik, hogy ő 11 hetesen vetélt el, a másik, hogy kétszer is a 10-11. heten halt el a babája, de nem vetélt el, csak az ultrahangon vették észre....
Én meg itt ültem majd 11 hetesen és ezt hallgattam...:/
Persze, már itt is olvastam nem egy ilyen kérdést, de próbáltam elhessegetni magamtól a gondolatot, csak most megyünk lassan 12. heti UH-ra, eddig vártam, most meg beparázram, hogy odamegyünk és nem dobog majd a babám szíve... :/
Az eddigi napi 2-3 hányingerem is elmúlta hétvégen...
Nem gyakori. Ahogy a többiek is írják, a 6-8. hét sokkal rizikósabb, utána már jelentősen csökken az esély. A 12. héttől pedig gyakorlatilag állandó marad egy alacsony kockázat.
Amúgy hadd jegyezzem meg, hogy nem semmi empátiával megáldott tyúkok között dolgozol...
Nem tudják még, hogy kisbabát várok.
Amúgy nem parazok egész nap vagy ilyesmi, a 7. heti UH után egészen megnyugodtam, pláne, mert utána egyre erősebbek lettek a tüneteim, csak na, ez most valahogy kicsit betett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!