19 hetes vagyok. ma voltunk 4D-n. sajnos, nem lehetett a magzat nemét látni. a férjem nagyon csalódott. gyakori az, hogy nem lehet látni a nemét vizsgálatkor? létezik, hogy ilyen pechünk volt?
hát ez sajnos attól függ, hogy van a baba, mutatja-e magát.egy ismerősömnek egyszer se mutatta meg, a születésekor derült ki a baba neme.
ne legyetek csalódottak.következő u.h.-on/ simán is/ lehet "beterpeszt"
boldog babavárást
Szia!
Igen létezik,hogy eltakarja magát valamijen végtagjával vagy a köldökzsinórral baba.Menjetek el máskor is,hátha nagyobb szerencsétek lesz őt meglesni.De nem értem a férjed csalódottságát akkor sem.
Erre akkor lenne oka,ha azt mondta volna a doki,hogy valami baja,betegsége van a kicsinek,ami miatt nem élhet majd teljes értékű életet.Akkor is csalódott lesz,ha nem olyan nemű amilyet ő szeretne??
Nagyon sok ember van,akik bármit megadnának azért,hogy átélhessék ezt a csodát,a babavárás csodálatos 9 hónapját,és hogy egészséges kisbabájuk szülessen.
Szerintem örüljetek annak a jóhírnek,hogy semmi rosszat nem mondtak,mert akkor lenne csak pechetek.
megértem a férjed csalódottságát, nem olcsó ez a vizsgálat.mint már írták próbáljatok meg este menni és sima u.h.-n is látni lehet.nekem 18.héten megmutatta a kukacát, sima u.h-n
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!