Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab hogyan történik?

Missed ab hogyan történik?

Figyelt kérdés
Sajnos mint kiderül üres petezsák látható csak. Hogyan működik a missed ab? Mennyi idő ez az egész? Utána esetleg kell-e pihenni otthon pár napot vagy másnap minden megy tovább mindha mi sem történt volna?

okt. 8. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a procedúra, mint abortusznál. Kórház válogatja, hogy előző este vagy aznap reggel kell befeküdni, utána pár órás megfigyelés van aztán lehet hazamenni. Aznap az altatás miatt nem lehet vezetni, dolgozni, de másnap megy tovább minden.
okt. 8. 10:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben voltam a műtét után fizikálisan. Reggel mentem, dél körül műtöttek, délután 5-kor mehettem haza. Az altatásból az ébredés nagyon rossz volt, zokogva keltem fel. Utána olyan volt az egész, mintha menstruálnék. Nem volt több vérzésem, erősebb görcsöm, mint egy sima menstruáció közben.
okt. 8. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!