Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek volt 6.heten vetelese,...

Akinek volt 6.heten vetelese, mennyire időre rendeződött a ciklusotok és mennyivel utána sikerült a következő baba?

Figyelt kérdés
6.het 4 napon elöntött a vér, kórházban az UH-n már nem látták se a petezsakot se az embriót, most itthon vagyok, vannak görcseim, nyálkás,darabos verzessel :(
okt. 5. 07:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7. héten ment el az első magzat, következő ciklusban megjött 28 napra, és 3 hónappal később megfogant a kisfiam.
okt. 5. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
#9! Köszönöm szépen. Augusztus 20-án született meg a kisfiam😁
okt. 5. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly nyaron augusztusban volt egy 6 hetes vetelesem, szeptemberben egy hettel kesobb jott meg, oktoberben mar normalisan. Decemberbenn ujra terhes lettem, szinten elment 6 hetesen januar-februar-marciusban brutal ciklusaim voltak, aprilistol allt be ugy-ahogy.. valami nem volt jo utana, mert juliusban 18, augusztusban 22 napig vereztem. Elkezdtem dietazni, mennek lefele a kilok, szeptemberben normalis verzesem volt, most pedig varakozunk, mert penteken es tegnap is egyuttvoltunk (ha minden igaz most van pe-m), szoval szurkolunk. :)
okt. 7. 20:02
 14/17 A kérdező kommentje:

13# Szurkolok, hogy sikerüljön :)

voltál egyébként bármilyen kivizsgáláson?

okt. 7. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Folyamatban van, itt igy nevezik. :D Ferjnek volt sperma vizsgalata, motility meg mobility (ez kb 2%ra jott ki, de a nodoki azt mondta ez nem annyira alacsony, hogy aggodni kelljen miatta, hiszen millio kisficko uszkal odabenn es egy jonak kell csak elernie), ezenkivul en varok egy rendes menzeszt, hogy nezzenek progeszteron szintet. A rendellenes verzes miatt csinaltak egy mehtukrozest meg egy biopsziat is, mert az uh-n az egyik doki ugy latta, hogy vastagabb a mehem fala a szokasosnal(mondjuk masnap meg is indult a menzeszem, szoval attol is lehetett), es kiakartak zarni a rakot, ez szerencsere negativon jott vissza. Most vagy megjon ket het mulva es akkor lehet vervetellel progi szinten nezni, vagy nem jon meg es akkor boldog leszek. :D
okt. 7. 21:20
 16/17 A kérdező kommentje:

Morfológia az nalunk nem túl fenyes, csak 3%, de mivel magas a sperma szám ezért a doki szerint ez rendben van.

én is nezettem hormonlabort, nekem ok volt a progeszteron, ergo abban a hónapban volt peteérés.

Nagyon szorítok, hogy sikerüljön ez a hónap Nektek.

szerintem mi fogunk próbálkozni ebben a hónapban, aztán meglátjuk, max nem jön össze :)

okt. 7. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Drukkolom, hogy sikeruljon Nektek minel elobb. :) csak probalkozni kell, elobb-utobb sikerulni fog. :)
okt. 8. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!