Akinek volt 6.heten vetelese, mennyire időre rendeződött a ciklusotok és mennyivel utána sikerült a következő baba?
Gratulálok:)
en is ilyen forgatókönyvben reménykedem
Reménykedni lehet :)
Barátnőm pont a 30.szülinapján vetélt el. Durva volt. 5-6 hetes lehetett. Neki is beállt a ciklusa egyből. Jövő hónapban lesz 1 éve a vetélésnek, azóta nem jött újra össze nekik.
#3 és kiderült hogy miért nem sikerül a baratnődnek?
gondolom már jó pár vizsgálaton túl vannak
egyelőre ez nekünk is kb. 7-8 hónap volt, mire összejött, szóval fel vagyunk készülve hogy megint ennyi idő, hanem több
4!
Nem derült ki eddig. Minden értékük, ahol eddig voltak, jó.
Van már egy 3éves lányuk amúgy.
nem tudom miket néztek náluk, de nekem volt pajzsmirigy gondom, magas tsh, alacsony T4, jó sokára rendeződött
Rögtön rendeződött. Az első ciklusban talán pár napot késett. Ovu tesztből láttam, hogy "később volt".De abban benne volt, hogy nem tudtam, honnan számoljam a menstruációt, mert vetéléskor véreztem ugye, de az endometrium nem vált le, mert addig progit szedtem. Kb.2 nap múlva jött meg, de nem volt egyértelmű, hogy az adott vérzés még a vetélés vagy már menstruáció.
A következő baba ugyanúgy 5.hónapra sikerült, mint akivel elvetéltem.
De vannak szerencsésebbek is, akkor én is írtam ki kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
#8 köszi a választ es a linket
gratulálok a babához, mikorra várjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!