Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek volt 6.heten vetelese,...

Akinek volt 6.heten vetelese, mennyire időre rendeződött a ciklusotok és mennyivel utána sikerült a következő baba?

Figyelt kérdés
6.het 4 napon elöntött a vér, kórházban az UH-n már nem látták se a petezsakot se az embriót, most itthon vagyok, vannak görcseim, nyálkás,darabos verzessel :(
okt. 5. 07:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
28napra rá megjött, utána pedig már nem. 3 éves a lányom
okt. 5. 07:31
 2/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok:)

en is ilyen forgatókönyvben reménykedem

okt. 5. 07:34
 3/17 anonim ***** válasza:

Reménykedni lehet :)

Barátnőm pont a 30.szülinapján vetélt el. Durva volt. 5-6 hetes lehetett. Neki is beállt a ciklusa egyből. Jövő hónapban lesz 1 éve a vetélésnek, azóta nem jött újra össze nekik.

okt. 5. 07:38
 4/17 A kérdező kommentje:

#3 és kiderült hogy miért nem sikerül a baratnődnek?

gondolom már jó pár vizsgálaton túl vannak

egyelőre ez nekünk is kb. 7-8 hónap volt, mire összejött, szóval fel vagyunk készülve hogy megint ennyi idő, hanem több

okt. 5. 07:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
2 évig nem jött meg utána 😏 Tehát már abban a ciklusban terhes lettem, ami a vetélessel kezdődött :)
okt. 5. 07:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

4!

Nem derült ki eddig. Minden értékük, ahol eddig voltak, jó.

Van már egy 3éves lányuk amúgy.

okt. 5. 07:58
 7/17 A kérdező kommentje:

nem tudom miket néztek náluk, de nekem volt pajzsmirigy gondom, magas tsh, alacsony T4, jó sokára rendeződött

okt. 5. 08:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Rögtön rendeződött. Az első ciklusban talán pár napot késett. Ovu tesztből láttam, hogy "később volt".De abban benne volt, hogy nem tudtam, honnan számoljam a menstruációt, mert vetéléskor véreztem ugye, de az endometrium nem vált le, mert addig progit szedtem. Kb.2 nap múlva jött meg, de nem volt egyértelmű, hogy az adott vérzés még a vetélés vagy már menstruáció.

A következő baba ugyanúgy 5.hónapra sikerült, mint akivel elvetéltem.

De vannak szerencsésebbek is, akkor én is írtam ki kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

okt. 5. 08:25
 9/17 A kérdező kommentje:

#8 köszi a választ es a linket

gratulálok a babához, mikorra várjátok?

okt. 5. 08:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Vetélés után rögtön ugyanannyi időre jött meg, mint előtte. 13 hónappal később lettem újra terhes.
okt. 5. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!