Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ennek a terhességnek már annyi?

Ennek a terhességnek már annyi?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes 2 napos terhes, és reggel arra keltem, hogy görcsöl a hasam és száradt vér volt a betétemen, ráadásul azóta is barna folyasom van és görcsöl a hasam is. 10 órára kaptam S.O.S. időpontot a nőgyógyászomhoz. Mondjatok valami biztatót légyszi 😭
okt. 3. 06:30
 1/9 anonim válasza:
0%
Én nem várnék helyedben menj be a sürgősségire
okt. 3. 06:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Majd 10 órakor kiderül.

Nekem volt terhességem, ami vérzés és görcs ellenére megmaradt. Meg olyan is, ami minden előjel nélkül elhalt. Nem lehet tudni, nem látunk beléd sajnos.

okt. 3. 07:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen,tudom kettes, hogy nem lsttok belém, csak gondoltam ha olvasnek sztorikat, attól megnyugodnék egy kicsit.
okt. 3. 07:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott az orvos, kérdező?
okt. 3. 11:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Hematoma van a petezsák fölött, a kicsi rendben volt. 1 hét múlva kontrollra vissza kell mennem.

:-(

okt. 3. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hematóma, kaptam rá gyógyszert, felszívódott a hematóma, és teljesen egészségesen született a pici. Szurkolok, hogy nálatok is hasonlóan jól alakuljon!
okt. 7. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Ma voltál kontrollon?
okt. 10. 18:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Felszívódott a hematoma
okt. 18. 08:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
De jó!
okt. 18. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!