Ennek a terhességnek már annyi?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes 2 napos terhes, és reggel arra keltem, hogy görcsöl a hasam és száradt vér volt a betétemen, ráadásul azóta is barna folyasom van és görcsöl a hasam is. 10 órára kaptam S.O.S. időpontot a nőgyógyászomhoz. Mondjatok valami biztatót légyszi 😭okt. 3. 06:30
1/9 anonim válasza:
Én nem várnék helyedben menj be a sürgősségire
2/9 anonim válasza:
Majd 10 órakor kiderül.
Nekem volt terhességem, ami vérzés és görcs ellenére megmaradt. Meg olyan is, ami minden előjel nélkül elhalt. Nem lehet tudni, nem látunk beléd sajnos.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen,tudom kettes, hogy nem lsttok belém, csak gondoltam ha olvasnek sztorikat, attól megnyugodnék egy kicsit.
okt. 3. 07:18
5/9 A kérdező kommentje:
Hematoma van a petezsák fölött, a kicsi rendben volt. 1 hét múlva kontrollra vissza kell mennem.
:-(
okt. 3. 14:24
6/9 anonim válasza:
Nekem is volt hematóma, kaptam rá gyógyszert, felszívódott a hematóma, és teljesen egészségesen született a pici. Szurkolok, hogy nálatok is hasonlóan jól alakuljon!
8/9 A kérdező kommentje:
Felszívódott a hematoma
okt. 18. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!