Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után nincs vérzés...

Missed ab után nincs vérzés csak erős alhasi görcs ?

Figyelt kérdés
Missed abom volt tegnap. Tegnap semmit se éreztem még . Ma viszont erősen görcsöl a hasam alja. Verzésem nagyon minimális szinte csak mikor pisilek meg pár pár csepp. De most reggel erős görccsel keltem . Ez igy oké?

aug. 29. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt. Vérzésem sem volt az első 2 nap.

Majd elkezdtem görcsölni, rá kb fél napra vérezni.

aug. 29. 08:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Es ez még normalis? Az erős görcsölés?
aug. 29. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen az
aug. 29. 10:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát engem ujra mütöttek :) ugyhogy ha valakinek erős fájás szerű görcsei vannak ilyen utan az szaladjon a korhazba visszafele mig nem keso
aug. 30. 12:25
 5/8 Adriana2 ***** válasza:
50%
Nekem is missed ab után irtó erős görcseim voltak, ügyeletre mentem, ott mondták hogy a műtétet el rontották és újra kéne csinálni, de nem egyeztem bele. Injekciót kelett otthon szúrnom magamnak otthon (mivel be se hagytam hogy fektessenek mert előtte 4 napig voltam már bent) 5 nap szúrás után teljesen jó volt és nem kelett már műteni.
aug. 30. 16:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Engem ha nem műtenek meg elvérzem . Sajnos
aug. 30. 19:16
 7/8 Adriana2 ***** válasza:
Hát sajnos mindenkinél másképp van. Hány hetes voltál?
aug. 31. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettőnél menstruáció szerű vérzésem volt utána 2-3 napig, görcs semmi. Azt le is írják a leletre, ha durva görcsök meg vérzés van akkor vissza kell menni azonnal, mert nagy az esélye hogy bent maradt még valami...
szept. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!